ye-logo.v1.2

Фінал чемпіонату України з футболу серед аматорів (прямий ефір)

Спорт 2385
Минулого року Агробізнес здобув срібні медалі аматорської першості. Цього сезону команда прагне лише перемоги
Минулого року Агробізнес здобув срібні медалі аматорської першості. Цього сезону команда прагне лише перемоги. Фото: youtube.com

На НСК «Олімпійський» зійдуться харківський «Металіст 1925» та волочиський «Агробізнес».

19 червня о 18.30 у Києві відбудеться вирішальний матч чемпіонату України з футболу серед аматорів. У поєдинку за золоті медалі першості зіграють «Металіст 1925» з Харкова та «Агробізнес» з Волочиська.

За словами спортивного директора «Агробізнесу» Євгена Сінькова, чемпіона Хмельниччини на НСК «Олімпійський» підтримає багатотисячна армія вболівальників. «Ми організували поїздку для наших фанатів із Волочиська та Хмельницького, звідки на матч вирушили 600 вболівальників, - каже Євген Васильович. – Та всього нашу команду підтримуватимуть приблизно 4500 глядачів, оскільки на матч вирушили й з інших міст України, де є філії ТОВ «Агробізнес».

У фіналі «Металіст 1925», який є номінальним господарем матчу, зіграє у жовтій формі, а «Агробізнес» - у білій. Для обох команд цей поєдинок стане останнім на аматорській арені. Вже 21 червня на конференції ПЛ клуби мають набути статус професійних і наступний сезон грати в другій лізі.

Пропонуємо вашій увазі прямий ефір матчу «Металіст 1925» - «Агробізнес», який розпочнеться 19 червня о 18.30.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую