ye-logo.v1.2

У Шепетівці знайшли львівське сміття

Суспільство 1752
Львівське сміття знову у Шепетівці
Львівське сміття знову у Шепетівці. Фото: shepetivka-rada.gov.ua

Привезли відходи серед ночі.

На вихідних декілька фур скинуло побутові відходи у Шепетівці. У міській раді повідомляють, що сміття привезли зі Львова чи Львівської області, оскільки, серед непотребу чеки та накладні, які вказують на його походження.

“На ділянці виявили охайно вивантажене сміття, оглянувши його знайшли декілька чеків та документів, які свідчать, що приїхало воно зі Львова. У відходах вже давно розпочався процес гниття, а це небезпечно через високий рівень грунтових вод на даній території. Комунальна інспекція розшукала власника ділянки, який відповідає за неї і має захищати від проникнення сторонніх осіб, або ж це відбулося за згодою сторін”, - додають у міськраді.

Власника поруч розташованих будівель, який користується ділянкою (на яку вивезли сміття), забов'язали утилізувати відходи до кінця тижня. Окрім того, правоохоронці затримали дві вантажівки та встановили особи водіїв. Проте, на момент затримання сміття в них вже не було. Вони пояснили, що працюють в сфері перевезень на підприємця. За даним фактом проводяться слідчі дії.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую