ye-logo.v1.2

Екскурсії у Хмельницькому проводитимуть семеро «новоспечених» гідів

Культура 2725
Своєрідним екзаменом для семи гідів стало проведення екскурсії вулицею Проскурівською для працівників структурних підрозділів міської ради
Своєрідним екзаменом для семи гідів стало проведення екскурсії вулицею Проскурівською для працівників структурних підрозділів міської ради

Вони пройшли навчання у благодійному фонді “Хесед Бешт”.

 У Хмельницькому піші та автобусні екскурсії проводитимуть 7 професійних гідів, які пройшли місячне навчання у благодійному фонді “Хесед Бешт”. Про це повідомляють у прес-службі міської ради.

За словами начальника управління культури і туризму Артема Ромасюкова, після запуску туристичного автобусу виникла проблема браку гідів. Тому міське управління спільно з благодійним фондом “Хесед Бешт” вирішили підготувати професійних екскурсоводів, які змогли б легко працювати зі школярами, делегаціями і звичайними туристами. Місячне навчання пройшли семеро хмельничан.

“Стати гідом може людина з будь-якою освітою, тобто не обов’язково бути істориком, головне – мати бажання вивчити історію рідного міста та популяризувати її. Тому про початок набору у “Школу гідів” ми оголосили і у міських закладах культури, і у мережі Інтернет”, – розповів Артем Ромасюков.

Як відзначив менеджер з інформаційної роботи благодійного фонду “Хесед Бешт” В’ячеслав Нагнибіда, під час проведення “Школи гідів” орієнтувалися не лише на вивчення історії, а й на ораторські прийоми, які допоможуть розповісти про наше місто цікаво та доступно.

Нагадаємо, що у Хмельницькому з початку туристичного сезону, з 28 квітня, працює туристичний автобус. Екскурсія містом триває 1 год. 30 хв. з вівторка по п'ятницю о 15 годині, у суботу об 11 та 15 годині, виїзди в неділю за попередньою домовленістю. Вартість квитка 45 гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую