ye-logo.v1.2

На Хмельниччині оголосили підозру трьом організаторам грального бізнесу

Кримінал 1972
Правоохоронці Хмельниччини припинили діяльність підпільних гральних закладів та оголосили про підозру їх організаторам
Правоохоронці Хмельниччини припинили діяльність підпільних гральних закладів та оголосили про підозру їх організаторам. Фото: khmel.gp.gov.ua.ua.index.html

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Правоохоронці затримали трьох осіб, які вели гральний бізнес на території області. Наразі чоловікам оголосили про підозру. У прокуратурі області зазначають, що зловмисники організували підпільну гру у “Покер”.

“Задокументовано факт зайняття гральним бізнесом у місті Шепетівці. Злочинну діяльність організували три місцевих мешканці. Непрацюючі молодики, з метою заробітку, придбали необхідне для діяльності приладдя та орендували у районному центрі нежитлове приміщення, де у закритому режимі організовували і проводили ігри в карти на гроші під назвою «Покер». За доступ до участі в азартних іграх зловмисники отримували прибуток у вигляді комісії – 2,5 % від ставок гравців”, - додають у прокуратурі області.

«Зароблені» гроші чоловіки розподіляли між собою. Навіть після викриття їхньої діяльності, зловмисники організовували незаконну діяльність у інших місцях. Лише упродовж 2015-2016 років правоохоронці викрили діяльність трьох підпільних гральних закладів, організованих вказаними особами.

Наразі зібрано достатню кількість доказів та цим особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.
 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую