ye-logo.v1.2

Олімпійський день у Хмельницькому: близько тисячі людей бігли вулицями міста

Спорт 4515
Учасники пробігу подолали трикілометрову дистанцію
Учасники пробігу подолали трикілометрову дистанцію. Фото: автора

Понад 90 відсотків з них – правоохоронці.

 Олімпійський день у Хмельницькому сьогодні, 23 червня, розпочався з масового легкоатлетичного пробігу за участі поліцейських, прикордонників, надзвичайників, військовослужбовців та всіх охочих хмельничан. Продовжиться свято на стадіоні «Поділля» різними спортивними заходами.

За словами організаторів, для пробігу зареєструвалося близько 1000 учасників, наймолодшому з яких — 7 років, а найстаршому — 80. Всі учасники, незалежно від віку і статі, додали трикілометрову дистанцію.

На старті всім роздавали номерки

«Очікувалося близько тисячі учасників, з них майже 95 відсотків – це правоохоронці. Тут представники Нацполції, Нацгвардії, рятувальники, прикордонники, багато дітей. Упродовж усього року особовий склад усіх правоохоронних органів ретельно і методично готувався до таких забігів», - розповів заступник голови обласної організації ФСТ «Динамо» Геннадій Домбровський.

Стартували бігуни із Зарічанської

Стартували бігуни з вулиці Зарічанської, від обласного управління поліції. На старт вийшли і міський голова, головний поліцейський міста та керівники різних установ. Отримавши номерки та значки з написами “Олімпійський день”, учасники побігли вулицями Бандери, Прибузькою, Свободи, Проскурівською і фінішували на стадіоні “Поділля”. Там зробили зарядку.

Бігли загалом 3 кілометри

Далі у програмі Олімпійського дня - змагання з перегонів на дитячих велосипедах серед вихованців ДНЗ, змагання з спортивної естафети, показові виступи з різних видів спорту та футбольний матч між командами «Прикордонник» Національної академії державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького – «Динамо» ГУ НП в Хмельницькій області.

Головний поліцейський Микола Семенишин (№1) і міський Олександр Симчишин (№7) також пробігли дистанцію

Прибігши на стадіон, учасники зробили зарядку

Керував розминкою Микола Семенишин

Далі у програмі - виступи вихованців спортивних шкіл

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую