ye-logo.v1.2

Золоті та срібні: у Хмельницькому випускникам шкіл вручили медалі

Суспільство 5065
Хмельницький випускникам вручили медалі
Хмельницький випускникам вручили медалі. Фото: автора

Серед медалей 64 золотих та 58 срібних.

Сьогодні, 23 червня, хмельницькі випускники шкіл отримали золоті та срібні медалі. Вручили представники влади міста 64 золотих та 59 срібних медалей. Окрім того, вперше разом з шкільними медалями вручали медалі за спортивні досягнення.

«Сьогодні вручаємо 64 золотих і 58 срібних медалей. Я вважаю, що кількість медалістів цього року є об'єктивною, зауважу, що минулого їх було менше. Сподіваюсь випускники вступлять до хмельницьких або українських навчальних закладів, бо зараз дуже багато молоді тікає закордон. Було б добре, якби всі вони повернулися будувати і розвивати рідне місто», - зазначив міський голова Олександр Симчишин.

За його словами, вперше, разом із відмінниками шкільними нагородили спортсменів Хмельницького, які упродовж року здобували призові місця, ставали чемпіонами з різних видів спорту. Міський голова каже, спортсмен, аби стати чемпіоном, теж вклав багато праці і часу, як і ті, хто закінчив школу із золотом чи сріблом.

Медалі вручав і міський голова

Випускниця Аліна отримала сьогодні золоту медаль. Зізнається, що було не легко. Проте, проведений разом із однокласниками час усе компенсовує.

Свої відзнаки отримали спортсмени

«Були важкі моменти, були й не важкі. Складно було підготуватися до програми ЗНО, яка відрізняється від шкільної. Після стількох років навчання запам'ятаю свій клас, як ми весело проводили уроки і перерви. Планую стати медиком», - додає Аліна.

На школярів уже незабаром чекає випускний бал

Вручення медалі стало важлививим моментом у житті для випускниці Діани. Проте дівчина каже, що прагнула цього довгий час.

Усі іспити й тести позаду

«Звичайно важко було здобувати медаль. Але для кожного в житті свої випробування, і ми маємо з ними справлятися. Найбільше в школі я любила вивчати історію України», - каже Діана.

Вручали золоті та срібні медалі

Вже найближчим часом дівчата та хлопці відсвяткують випускний бал. Усі тести та іспити позаду. Попереду вступна кампанія, яка розпочинається з 12 липня. Саме з цього дня вищі навчальні заклади України починають приймати від абітурієнтів документи для вступу в електронній та паперовій формі.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую