ye-logo.v1.2

Лише за добу у Хмельницькому зафіксували 10 випадків шахрайства

Суспільство 1575
У Хмельницькому шахрайка виманила гроші та коштовності
У Хмельницькому шахрайка виманила гроші та коштовності. Фото: www.unian.ua

Поліцейські радять не вірити людям, і не вступати з ними у контакт.

За минулу добу в Хмельницькому зареєстровано 10 фактів шахрайств. Як повідомляє Хмельницький відділ поліції на сторінці у Фейсбуці, серед шахрайств продаж товарів на ОЛХ, розблокування банківських карточок та зняття порчі.

“Один із випадків, який стався по вулиці Зарічанській. Жінка зайшла в магазин, де продавали косметику. Підійшла до 25-річної продавщиці і повідомила їй, що на дівчині дуже жахлива порча. Дівчина злякавшись, повірила шахрайці і попросила її про допомогу. Для того щоб зняти порчу, потрібно піти додому, бо тільки там можна повністю провести ритуал. Потерпіла разом із шахрайкою направилась до оселі. Під час ритуалу, знахарка сказала, що вся біда в грошових коштах і ювелірних виробах. Дівчина передала все, що було дома з цінних речей і грошей для шахрайки. Під час проведення ритуалу замотала всі цінності в тканину і повідомила переляканій дівчині, що для завершення потрібно ніж. Коли потерпіла пішла на кухню, шахрайка в цей час поміняла згорток”, - йдеться у повідомленні.

Після закінчення «таїнства» жінка повідомила нещасній, що порча, яка замотана в тканині, має ще з годину полежати, аж тоді можна її відкрити, після чого направилась в невідомому напрямку. Згодом у згортку потерпіла нічого не знайшла.

“Суму завданого збитку встановлюють. Підозрювана жінка має смуглу шкіру, зростом 160- 165 сантиметрів, була одягнена в сарафан сірого кольору по коліно, та світлу кофтинку”, - зазначають правоохоронці.

За фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 190 частини 1 «Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство)» - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую