ye-logo.v1.2

Велозаїзди, ліхтарики миру і гурт «Мотор’ролла»: як у області святкуватимуть День Молоді

Суспільство 3346
Молодь святкуватиме у всій області
Молодь святкуватиме у всій області. Фото: brovary.pravo-znaty.org.ua

Хмельницький, Нетішин, Кам’янець, Славута, Красилів, Старокостянтинів, Віньківці – відсвяткувати можна будь-де.

День Молоді в Україні традиційно відзначають в останню неділю червня. Цьогоріч воно припадає на 25 червня, однак у Хмельницькому та деяких районах області святкування розпочнуться ще у суботу. З цієї нагоди у містах заплановано чимало різноманітних заходів: від виставки народних ремесел до виступів відомих гуртів.

А наймасштабніше День Молоді святкуватиме Хмельницький. У суботу, 24 червня, тут пройде еко-фестиваль «Green Fest». На восьми локаціях відбудеться безліч майстер-класів (від запуску дронів до танців на пілоні), йога, пінна вечірка, традиційне підкидання фарб холі, концерти акустичної музики і ді-джей сети… – усе це відбудеться на міському пляжі і триватиме упродовж доби – до 6:00 години ранку неділі.

Програма святкування у Хмельницькому. Фото: з архіву

У суботу розпочне святкувати й Нетішин. Увечері 24 червня жителям міста покажуть короткометражне українське кіно. А в неділю відбудеться велика концертна програма за участі творчих колективів міста, гуртів: «Ультрафіолет», «Пристань», і «Калькута», а також дискотека від місцевих ді-джеїв.

Програма святкування у Нетішині. Фото: tochka.net

У Кам’янці-Подільському День Молоді святкуватимуть 25 червня. І не з меншим розмахом, ніж у Хмельницькому. Кам’янчан і гостей міста запрошують відпочити під ритми музики Кам'янець-Подільських гуртів, послухати поезію місцевих поетів, зіграти в настільні ігри і прийняти участь у квестах та конкурсах з цінними призами. А родзинкою вечора буде виступ гурту з Харкова «Make Like a Tree».

Програма святкування у Кам’янці-Подільському. Фото: styleinsider.com.ua

А у жителів Славути 25 червня взагалі буде подвійне свято, адже День Молоді там проведуть у рамках відзначення 400-ї річниці міста. До святкової програми увійдуть: виступи реперів, бітбоксерів і вокалістів, шоу пародій і двійників «Вірка Сердючка», а також святкова дискотека за участю діджеїв.

Програма святкування у Славуті. Фото: kiev.avizinfo.com.ua

Молодь Красилова відсвяткує свій день патріотичним велозаїздом вулицями міста, спортивними змаганнями з волейболу і шаховим турніром . Також у місті організують «Бібліотечну ятку», де відбудеться виставка-колаж, поетичний конкурс, флешмоб і фотосушка. У дитячій бібліотеці покажуть фільм «Надновий Заповіт». А ввечері відбудеться концертна програма і святкова дискотека.

Програма святкування у Красилові. Фото: з архіву

У Старокостянтинові, як і в Красилові, організують велопробіг, щоправда не патріотичний, а з відвідуванням історичних місць. Також на День Молоді у місті відбудеться виставка народних ремесел, а увечері – святковий концерт за участі переможців міського конкурсу «Веселковий дивоспів», творчого колективу 42-го Гарнізонного будинку офіцерів, Василя Каравацьки, юного волонтера Артема Харченка, гурту «С.О.В.А» і ді-джея Дембіцького.

Програма святкування у Старокостянтинові. Фото: spiegel.de

А у Віньківцях родзинкою святкування стане виступ фронтмена гурту «Мотор’ролла» – Сергія Присяжного, який приїде з акустичною програмою. Крім того на День Молоді відбудуться різноманітні конкурси, акції і лотереї. Усі охочі зможуть «розмалюватися» хною, а на завершення – запустити у небо небесні ліхтарики.

Програма святкування у Віньківцях. Фото: кolo.poltava.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую