ye-logo.v1.2

Універсіада-2017. Визначилися кращі команди з регбі-7

Спорт 2470
У Хмельницькому визначили найсильніших студентів з регбі-7
У Хмельницькому визначили найсильніших студентів з регбі-7. Фото: Хмельницьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

У Хмельницькому відбулися змагання серед чоловіків та жінок.

 Безумовно, головними фаворитами Універсіади з регбі-7 серед чоловіків була команда Хмельницького. Адже в її складі чимало срібних призерів минулорічного чемпіонату України з цьо виду спорту. І хмельничани підтвердили своє лідерство у матчах, які пройшли на СК «Поділля».

У фіналі збірна Хмельниччини зустрілася з командою Одеською області. І здобула впевнену перемогу з рахунком 33:7. «Бронзу» виборола команда, яка складалася зі студентів Харківської області.

Якщо серед чоловіків змагалися 8 команд, то серед жінок на дві менше. У складі багатьох були представниці різних за віком кравчинь збірної України. Хмельничанки ж не змогла «зачепитися» за медалі. Перемогу ж в Універсіаді здобула збірна вишів Одеської області, яка в фіналі перемогла команду Національного університету фізичного виховання і спорту України (Київ). Бронзові медалі вибороли представниці Тернопільського національного економічного університету.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую