ye-logo.v1.2

Пліч-о-пліч з офіцерами: з прикордонної академії випустили півтори сотні цивільних студентів

Суспільство 1987
Більшість випускників планує продовжити навчання
Більшість випускників планує продовжити навчання. Фото: автора

Не всі поспішають покидати стіни рідного навчального закладу.

 У Хмельницькому сьогодні, 24 червня, у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького студенти відсвяткували випуск. Без звичної форми і погонів, проте у мантіях і конфедератках урочисто випустилося із вишу майже 150 бакалаврів і спеціалістів, 30 із них отримали дипломи з відзнакою.

В академії здобували вищу освіту за спеціальностями «Правознавство», «Філологія», «Автомобільний транспорт», «Переклад» та інші. Більшість випускників планує повернутися у заклад здобувати рівень магістра.

«Ми дуже задоволені, це такий хвилюючий момент зараз. Чесно, навіть не хочеться йти звідси. Ми знайшли тут нових друзів, це неймовірно круто. Обов’язково буду вступати на магістратуру. Для нашого суспільства правильно здобувати повну вищу освіту», - говорить випускниця Анна Шуракова.

Відбувся черговий випуск цивільних студентів

Випускники кажуть, що прикордонна академія – один із найкращих вишів у місті. Цікаво, що доводилося здобувати освіту пліч-о-пліч з офіцерами.

Національна академія випустила майже 150 молодих фахівців

«Тут є свої правила, навчання більш дисципліноване. У нас часто викладачі ті ж, що й у прикордонників. Краще тут тим, що більше готують до життя. Було б непогано залишитися в академії на магістратурі», - додає бакалавр Вадим Савчук.

Студентам передали трудову книжку

Привітати випускників прийшли рідні і друзі. Не скупилися на хороші слова викладачі. Т.в.о. ректора академії Віталій Веретільник зазначив, що чотири роки навчання минули швидко, і вони залишаться у пам’яті на все життя.

Студенти отримали дипломи

«Ви вступили не до пересічного навчального закладу, а стали студентами прикордонної академії, історія якої налічує більше 25 років. Це історія великих інтелектуальних досягнень. Упродовж навчання ви співпрацювали з висококваліфікованими викладачами, які допомагали вам здобути нові знання. Ми відчуваємо почуття гордості за те, що ви проявили наполегливість, цілеспрямованість, здібності і талант. Віримо, що вдалося підготувати вас до самостійного професійного життя», звернувся Віталій Веретільник до випускників.

Випускників прийшли привітати родичі і друзі

Нагадаємо, охоронців державного кордону академія готує вже 25 років, а навчати цивільних студентів у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького розпочали з 2010 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую