ye-logo.v1.2

У Хмельницькому скоро красуватиметься новий елітний житловий комплекс На правах реклами

Суспільство 2787

Затишне помешкання для всієї родини, що відповідатиме вашим вимогам

Затишне помешкання для всієї родини, що відповідатиме усім вашим вимогам, - це не міф... Ви хочете бути впевненими у якості будівельних робіт, мати дизайн, від якого у ваших гостей перехоплюватиме подих і, врешті-решт, обрати собі житло, яке стане вашою “сімейною фортецею” на все життя? Будівельна компанія “Спец-М” (ТОВ “Поділляпромбуд”) втілить вашу мрію у реальність, адже ми добре знаємося на ринку нерухомості! Протягом тривалого часу компанія була генеральним підрядником у провідних європейських та вітчизняних забудовників, таких як: KWS (Німеччина), DITA, UBC. Завдяки цьому здобула неоціненний досвід роботи з сучасними технологіями, новітніми сертифікованими матеріалами та найкращими проектами!

Тепер ми готові виступити повноцінним забудовником, оскільки знаємо, чого прагне сучасний покупець! Краще будь-яких слів за себе скаже результат і хмельничани мають можливість переконатися у цьому. Прикладом нашої роботи є вишукані житлові комплекси - Paradise й Agora, які стали справжньою окрасою міста, адже ми орієнтуємося не тільки на якість, але й на зовнішній вигляд будинку.

Наш новий проект - житловий комплекс “Празький” стане ще одним надбанням мешканців міста, які мріють про комфортне житло у перспективному та зручному для проживання мікрорайоні!

Ми цінуємо європейські традиції прозорості та відкритості, тому для кожного, хто хоче стати щасливим власником нової квартири, у відкритому доступі пропонуємо для ознайомлення усі необхідні документи та сертифікати, аби ви були впевнені у правильності та надійності свого вибору!

Якщо ви оберете житловий комплекс «Празький», то отримаєте максимум внутрішніх робіт, оздоблені прилеглі території, підземний паркінг із цілодобовим відеоспостереженням, енергозаощаджувальні технології та якісні будівельні роботи!

ЖК “Празький” - це вибір не на один день, а на все життя!

Більше інформації на сайті: prazhskyi.km.ua або за телефоном: (067)3847545
 

Коментарі:

27.06.2017 19:28

Шкода що на проекті не видно будинок з двору. Де через метрів 10 стоїть ще один будинок. Ото краса буде. Будують де тільки можна. Порушуючи все що можна.

Олександр Романюк 27.06.2017 15:11

Якщо забудовник справді втулить у Празький все, що обіцяє, то цей будинок справді буде одним із кращих у Хмельницькому!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую