ye-logo.v1.2

Куди піти у Хмельницькому на День Конституції

Суспільство 6849
Вхід на усі заходи – вільний
Вхід на усі заходи – вільний. Фото: karpathir.com

Програма заходів.

День Конституції України — державне свято, яке святкують щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України того ж дня 1996 року. Тож завтра головному закону України виповнюється 21 рік. Цікаво й те, що це єдине державне свято, закріплене у самій Конституції.

У зв’язку із цим, у Хмельницькому завтра – державний вихідний. Куди піти і що робити?... Ми підібрали найцікавіші події, які відбудуться у місті, щоб цей святковий день ви не провели удома.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Перший етап футбольного фестивалю

У Хмельницькому вже вдруге відбудеться футбольний фестиваль для усіх бажаючих. Він пройде у три етапи, і завтра – перший з них. Окрім повболівати за команди, глядачам на території проведення фестивалю можна буде зіграти в настільний футбол та теніс , відпочити у лаунж-кафе і скуштувати смаколиків.

  • Коли: 11:00-18:00
  • Де: Спортивний майданчик в парку імені І. Франка.

Концерт 15-го гарнізонного будинку офіцерів

Для військовослужбовців Хмельницького гарнізону, членів їх сімей та усіх мешканців міста овідбудеться святковий концерт під відкритим небом. У програмі: виступ народного аматорського хору «Віта», виступ солістів високомобільної групи внутрішніх комунікацій «Віта-2» і концертно-розважальна програма творчих колективів будинку офіцерів.

  • Коли: 12:00
  • Де: Парк мікрорайону Ракове.

Загальноміський день здоров’я

На спортивне свято запрошують і дорослих, і малих. Там на усіх чекатимуть показові виступи спортсменів, які займаються різними видами спорту, майстер-класи і танцювальний флешмоб.

  • Коли: 13:00
  • Де: Майданчик перед кінотеатром Шевченка, вул. Проскурівська, 40.

Концерт камерного хору

Увечері для хмельничан організують концерт «Свою Україну любіть!». Під відкритим небом, до Дня Конституції України, виступить один з кращих колективів Хмельницького – академічний муніципальний камерний хор під орудою художнього керівника та диригента, заслуженого діяча мистецтв України Ігоря Цмура.

  • Коли: 17:00
  • Де: Майданчик біля кінотеатру імені Т. Шевченка, вул. Проскурівська, 40.

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую