ye-logo.v1.2

На Хмельниччині на хабарі затримали начальника відділення виправної колонії

Кримінал 2540
Працівника колонії затримали під час одержання хабара
Працівника колонії затримали під час одержання хабара. Фото: khmel.gp.gov.ua

Затриманому уже оголошено про підозру.

Ще 27 червня на Хмельниччині викрили начальника відділення виправної колонії, який вимагав та одержав 15 тисяч гривень неправомірної вигоди. Як повідомляють прокуратурі області, начальник мав посприяти в умовно-достроковому звільненні засудженого від відбування покарання.

“Під час одержання неправомірної вигоди викрито начальника відділення відділу із соціально-виховної та психологічної роботи однієї з виправних колоній області. Встановлено, що працівник установи, в якій утримуються чоловіки, засуджені до позбавлення волі на певний строк, котрі раніше відбували вказане покарання, попередньо поставив вимогу дружині одного із засуджених щодо передачі йому 15 тисяч гривень неправомірної вигоди. За цю суму він пообіцяв оформити матеріали для позитивного розгляду комісією установи питання щодо умовно-дострокового звільнення чоловіка від відбування покарання. ”, додають у прокуратурі.

Під час одержання обумовленої суми хабара працівника колонії викрили «на гарячому». За фактом слідчий відділ прокуратури області здійснює досудове розслідування за частиною 3 статті 368 Кримінального  кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе, за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди). Затриманому уже оголошено про підозру у вчиненні вказаного злочину та наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую