ye-logo.v1.2

Скандальний басейн, освіта, гроші і символіка міста – засідання виконкому Хмельницької міської ради (Запис трансляції)

Суспільство 6499
На порядку денному кілька десятків питань.
На порядку денному кілька десятків питань.

На порядку денному понад півсотні питань, однак у міській раді кажуть – буде більше.

Сьогодні, 29 червня, відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

Одним із головних питань буде робота департаменту освіти у позашкільній сфері. Також у порядку денному зазначено, що члени виконкому мають прийняти на баланс міста басейн, який забудовник передає для міста в рамках пайової участі, замість належних квартир.

У грудні минулого року, коментуючи у прямому ефірі на сайті «Є» таку заміну, міський голова Олександр Симчишин пояснив, що насправді «ті пайовики, які мали би сплатити пайову участь, ніколи б її не сплатили, на жаль. Навіть через суд. Тому що в них на балансі майже нічого немає, і якщо б навіть суд присудив їм сплатити пайові внески, ми нічого не отримали б навіть через виконавчу службу».

«Ситуація наступна: забудовник збудував басейн для власних потреб. Вони оцінили його в майже 28 млн. грн. і надали нам всі експертні звіти (…) Басейн насправді дуже вартісний об’єкт: там усі ці системи підігріву, очистки, вентиляції «тягнуть» на чималу суму. Забудовники запропонували віддати його в рахунок пайової участі. Але ми погодилися взяти лише близько 22 мільйонів. Басейн ще не переданий остаточно, тому що зараз створена комісія, яка працює з документами, оцінює всю проектно-кошторисну документацію, вивчає всю технічну сторону і так далі. Після того, як комісія попрацює, ми й будемо визначатися: забирати, чи ні бассейн», – пояснив тоді міський голова.

Окрім басейну забудовник, за словами мера, зобов’язався передати ще 7 квартир, площею по 65 та 66 метрів квадратних для учасників АТО.

Окрім зазначених питань, члени виконкому також запропонують депутатам на найближчій сесії затвердити положення про порядок використання символіки міста Хмельницького.

Запис трансляції виконавчого комітету дивіться на сайті «Є»



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую