ye-logo.v1.2

У Хмельницькому шукають директора музею-студії фотомистецтва

Суспільство 2029
В обласному центрі шукають директора фотомузею
В обласному центрі шукають директора фотомузею. Фото: dostup.km.ua

Документи приймають упродовж 30 днів.

Хмельницька міська рада оголосила конкурс на заміщення посади директора Хмельницького музею-студії фотомистецтва. Як повідомляють у прес-службі установи, кандидати мають мати повну вищу освіту гуманітарного або інженерно-технічного спрямування, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільно володіти державною мовою. Конкурс розпочався сьогодні, 29 червня.

“Керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена. Окрім того, посаду не може займати людина, яка має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому порядку, або на яку протягом останнього року накладалось адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення”, - додають у міськраді.

Перелік перелік необхідних документів дивіться тут. На засідання конкурсної комісії кандидатам необхідно підготувати публічну презентацію проекту програми розвитку Хмельницького музею-студії фотомистецтва на один і п’ять років.

Документи приймаються за адресою: 29000, місто Хмельницький, вулиця Гагаріна, 3, кімната 109, e-mail: [email protected]. Довідки за телефонами (0382) 65-03-29, 76-20-95, 65-77-69.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую