ye-logo.v1.2

На ремонті доріг у Старокостянтинівському районі розтратили близько 200 тисяч гривень

Суспільство 1449
Кошти розтратили на ремонті доріг
Кошти розтратили на ремонті доріг. Фото: www.volyn24.com

Наразі триває досудове розслідування.

Прокуратура виявила факт розтрати бюджетних коштів, виділених на ремонт дорожнього покриття на території Старокостянтинівського району. Як повідомляють у прес-службі прокуратури області, із місцевого бюджету розтратили близько 200 тисяч гривень.

“Із місцевого бюджету на проведення поточного ремонту дорожнього покриття виділено понад 1 мільйон гривень. На підставі договорів, укладених між сільською радою та приватним підприємством, останнє взяло на себе зобов’язання провести відповідні роботи. Однак, вивченням актів приймання-передачі виконаних робіт та оглядом доріг встановлено, що фактично частину запланованих робіт не виконано та за попередніми підрахунками з бюджету безпідставно сплачено близько 200 тисяч гривень”, - йдеться у повідомлені.

За фактом місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 3 статті 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинена за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую