ye-logo.v1.2

Більше 13 тисяч подолян подали заяви на отримання частини зекономленої субсидії

Суспільство 1715
На Хмельниччині 13,3 тисячі одержувачів субсидій подали заяви на отримання частини зекономленої суми субсидії
На Хмельниччині 13,3 тисячі одержувачів субсидій подали заяви на отримання частини зекономленої суми субсидії. Фото: tvoemisto.tv

Загальна сума невикористаних субсидій, що повертаються до бюджету 508,7 мільйонів гривень.

На Хмельниччині 13,3 тисячі одержувачів субсидій подали заяви на отримання частини зекономленої суми субсидії. Як повідомляють у Хмельницькій ОДА, згідно із розрахунками підприємств-надавачів послуг загальна сума невикористаних субсидій, що повертаються до бюджету, складала 508,7 мільйонів гривень.

“За послугу з газопостачання повертають з бюджету – 426,8 мільйонів гривень, з теплопостачання – 51,6 мільйонів гривень, з постачання холодної та гарячої води і водовідведення – 18,0 мільйонів гривень, з електропостачання – 12,3 мільйонів гривень. Загалом є 117,7 тисяч осіб, які мали на рахунках зекономлені суми невикористаної субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення”, - додають у Хмельницькій ОДА.

Усі мешканці області, які зекономили субсидію, мають до 1 вересня подати заяви, на підставі якої буде проведено виплату частини невикористаної субсидії. Крім того, за домовленістю з ПАТ «Хмельницькобленерго», ТОВ «Хмельницькгаз збут», ДП ПАТ «Шепетівкагаз» в платіжних повідомлення тих абонентів, в яких була невикористана сума субсидії, має бути зазначено інформацію про необхідність подання до 1 вересня заяви управлінню соціального захисту населення.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую