ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському обрали нового голову райради

Політика 3451
Віктор Кривак - був заступником, а тепер став головою райради
Віктор Кривак - був заступником, а тепер став головою райради. Фото: podolyanin.com.ua

Ним став представник «Батьківщини».

Сьогодні, 4 липня, відбулася позачергова сесія Кам’янець-Подільської районної ради. На ній було лише одне питання – обрання голови райради. Адже 22 червня депутати відправили у відставку вже екс-керівника Бориса Беца з партії «Відродження».

Єдиним кандидатом на керівну посаду став заступник голови районної ради Віктор Кривак, який обраний до ради від «Батькіщини». І, за повідомленням прес-служби райради, на підставі проведеного таємного голосування «за» проголосували 22 депутати, 5 - «не підтримую». Ще три бюлетені визнали не дійсними.

Кам’янець-Подільська райрада налічує 34 депутати. Найбільше – по 9, представляють «Блок Петра Порошенка». По шість представників мають «За конкретні справи» та «Батьківщина». Аграрна партія та «Відродження» мають по 4 депутати, «Свобода» - 3, Радикальна партія Олега Ляшка та «Об’єднання «Самопоміч» - по 2.

Новообраний голова райради Віктор Кривак народився в селі Подільське Кам’янець-Подільського району. До виборів 2015 року, за даними Центрвиборчкому, працював радником голови районної ради з питань зв’язків з територіальними громадами, органами місцевого самоврядування та державної виконавчої влади.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую