ye-logo.v1.2

Хмельницький «Сокіл» може зіграти з іспанською «Барселоною»

Спорт 2343
Голкіпер Сокола Богдан Тимощук (у зеленому) з нового сезону, найімовірніше, виступатиме за Титан-Зорю з Покровського
Голкіпер Сокола Богдан Тимощук (у зеленому) з нового сезону, найімовірніше, виступатиме за Титан-Зорю з Покровського. Фото: з архіву

Щоправда, не в Хмельницькому, а на міжнародному турнірі в Польщі.

Футзалісти «Сокола» вийшли з відпустки та розпочали підготовку до нового чемпіонату України в «Екстра-лізі», який розпочнеться 16 вересня. «Поки що не плануємо ніяких товариських матчів, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – А ось у серпні візьмемо участь щонайменше у двох турнірах».

Перший з них пройде в Хмельницькому 15-19 серпня, де відбудеться традиційний «Кубок свободи». «У ньому, окрім нас, зіграють ще сім клубів, - продовжує Роман Миколайович. – Це не лише команди з України, а й з Білорусі та Польщі. А наприкінці серпня вирушимо в Польщу». Там позмагаються найсильніші клуби польської Екстракласи, чемпіон Фінляндії, чеський «ЕРА-ПАК», італійський «Лаціо» та… іспанська «Барселона». «Звісно, дуже хочеться зіграти проти «Барселони», - каже Роман Ковальчик. – Але чи потрапимо ми в одну групу з одним із найсильніших клубів Європи, поки невідомо. Утім, для нас участь у такому турнірі буде величезним досвідом».

Щодо кадрового підсилення, то в «Соколі» не збираються підсилюватися досвідченими гравцями з інших клубів. «У нас є власна школа. Якщо вона на рік не даватиме 2-3 гравці «Соколу», то для чого тоді вона існує? Наразі ми немаємо проблем з талановитою молоддю, тому «підтягуємо» молодь», - зізнався наставник хмельничан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую