ye-logo.v1.2

Футбол. «Случ» - «Поділля»: остання репетиція перед кубковими матчами (ФОТО)

Спорт 4303
Вже 9 липня Поділля розпочне новий сезон серед професійних клубів, матчем у Кубку України
Вже 9 липня Поділля розпочне новий сезон серед професійних клубів, матчем у Кубку України. Фото: автора

У Красилові відбувся товариський матч, в якому зіграла місцева команда та хмельницький клуб.

Хмельницьке «Поділля», по суті, матчем у Красилові завершило підготовку до нового чемпіонату України з футболу в другій лізі, який стартує 15 липня. Та вже 9 липня на хмельничан чекає поєдинок в Кубку України, в якому «Поділля» вдома прийматиме вінницьку «Ниву-В». Для красилівського «Случа» цей матч мав теж своє значення – команда, яка в минулому чемпіонаті області здобула бронзові медалі, готується до старту в Кубку області, розіграш якого запланований на 23 липня.

Обидві команди не змогли в цьому матчі задіяти усіх найсильніших футболістів. «Случ» - через зайнятість гравців-аматорів, «Поділля» - через травми. До Красилова не поїхали ані Владислав Гресь, ані Андрій Муляр, ані Андрій Ліповуз. Не було й новачка Вадима Українця. Ще один новобранець хмельничан – Артем Бельчич, який також має проблеми зі здоров’ям, лише розминався.

"Случ" провів спаринг у своїй зеленій формі, а ось "Поділля" зіграло в тренувальних майках.

Попри усе, в поєдинку, який зіграли за незвичним форматом – три тайми по 30 хвилин, було чимало гольових моментів, а, найголовніше, сім забитих голів.

У першому таймі «Поділля» вийшло майже бойовим складом. Серед яких і ще один новачок клубу – захисник Сергій Швець, який минулий сезон захищав кольори одеської «Реал-Фарми» та миколаївського «Суднобудівника». Натомість капітан та віце-капітан команди – Алішер Якубов та Олексій Колесников залишилися на лаві запасних. Причина? Вони відновлюються після травм. «Случ», у свою чергу, задіяв також нових для себе футболістів. Якщо Григорія Лепетуна, який в 2009-2013 роках грав у другій лізі за хмельницьке «Динамо», наставник красилівчан Андрій Будник переглядав, то інший екс-футболіст хмельницької команди просто зіграв за «Случ». Мова йде про Максима Мельника, який нині виступає за один із польських клубів, а нині перебуває у відпустці в рідному Хмельницькому. Ось і погодився для підтримки спортивної форми зіграти в складі красилівчан.

Новачок "Поділля" (праворуч) Сергій Швець відкрив рахунок у матчі. Але й Вадим Налісніковський зі "Случа" також забив.

Першим рахунок у грі відкрили гості. Після подачі з кутового в ворота «Случа» забив Швець. Мінімальна перевага «Поділля» так і збереглася до кінця першого тайму. А ось у другому таймі красилівчанам вдалося відіграти. Вони заробили пенальті, і граючий тренер «Случа», екс-футболіст «Поділля» Лев Сергеєв переграв Сергія Дворника. Щоправда, рахунок 1:1 протримався недовго. Хмельничани знову забили після кутового. Цього разу відзначився ще один захисник, який перебуває на перегляді в команді. Могли хмельничани, які в другому таймі повністю змінили склад, випустили чимало молоді, забити ще не раз. Особливо Роман Шпиця. Але… Реалізація бажає кращого. Роман мав щонайменше три відмінних моменти, в одному з яких «примудрився» не влучити в порожні ворота. Як наслідок, другий тайм завершився з рахунком 2:1 на користь «Поділля».

Лев Сергеєв зрівняв рахунок у поєдинку в другому таймі, реалізувавши пенальті.

Роману Шпиці в матчі проти "Случа" просто не щастило - він мав не один момент забити, але жоден не реалізував.

Григорію Лепетуну іноді діствалося від молодих футболістів "Поділля".

Максим Мельник (з м’ячем) грає в Польщі. Але поки в відпустці... зіграв за "Случ".

Алішеру Якубову лише декілька днів тому зняли гіпс, але він вже аткивно готується до сезону.

Найцікавіше буле в третій частині матчу. Хмельничани продовжили грати «найближчим резервом (за виключенням Колесникова та Якубова) і почали частіше помилятися. Так одна з таких помилок завершилася тим, що Вадим Налісніковський вразив ворота Сергія Шевченка і рахунок став 2:2. А згодом «Случ» провів ще й стрімку контратаку, яка завершилася голом Андрія Анакіна. Та «Поділля», здавалося, врятувалося від поразки, коли наприкінці матчу рахунок зрівняв Олексій Колесников. Утім, втримати нічию гості все таки не змогли. «Случ» під завісу матчу нову забив – цього разу відзначився Андрій Зощук. Отож, красилівська команда виграла 4:3.

У другому та третьому таймах гра була рівною.

Олексій Колесников хоч і забив, але "Поділля" все одно поступилося.

Тепер «Случ» очікує на результати жеребкування Кубка області. «Поділля» ж… чекає на перший офіційний матч у новому сезоні, який, нагадаємо, пройде в Хмельницькому 9 липня о 18.00 на СК «Поділля», коли в Кубку України хмельничани зіграють із вінницькою «Нивою-В».

Вадим Безвещук (з м’ячем) також свого часу грав за хмельницьку команду в другій лізі.

Красилів переміг. Але для обох команд головні результати попереду - в офіційних матчах, а не товариських.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую