ye-logo.v1.2

Чоловічий гардероб: сім порад від стилістів На правах реклами

Суспільство 2731

Щоб щодня не ламати голову над тим, що одягнути, сучасному чоловікові варто сформувати базовий гардероб

Щоб щодня не ламати голову над тим, у чому піти на роботу, побачення чи зустріч із друзями, сучасному чоловікові варто сформувати базовий гардероб. Це ті речі, які можна вдало комбінувати між собою, створюючи різноманітні комплекти на будь-який випадок життя.

Поради від стилістів

На думку знавців моди, список базових речей плюс-мінус виглядає так:

- Класичний костюм чорного кольору із якісної тканини. Піджак та брюки з такого комплекту можна носити окремо.

- Більш неформальний піджак — краще за все із вельветової тканини стриманого кольору (темно-синього, - коричневого, хакі чи сірого). Це універсальна річ, доречна і на роботі, і поза нею. Між іншим, вона прекрасно сумісна і з сорочками, і з футболками-поло, і зі звичайними футболками, і з водолазками. Так само універсально пасує й до класичних брюк чи джинсів. Єдина умова: вельветовий піджак має бути якісним, випраним та випрасуваним.

- Джинси. Декілька пар класичного дизайну. Це необхідний атрибут і на кожен день — якщо корпоративний дрес-код дозволяє стиль casual, й навіть для особливої події. Дуже стильно виглядає поєднання темно-синіх прямих джинсів із білосніжною сорочкою.

- Сорочки. У шафі має бути декілька білих, а також однотонних, але цікавих кольорів та/або з малюнками, геометричними принтами (у клітинку чи смужку).

- Футболки. Поло білого чи інших світлих кольорів незамінні влітку на роботі. Ще кілька звичайних футболок стануть у нагоді на відпочинку.

- Спортивний одяг — якщо у цьому є необхідність. Не варто ходити містом у тих речах, у яких ви відвідуєте спортзал.

- Шкіряна (чи з якісного замінника) куртка, або ж джинсова чи з іншої цупкої тканини. Це культова чоловіча річ, котра має бути бездоганно якісною. Причому саме якість виходить на перший план, адже натуральна шкіра чи денім із роками стають навіть кращими, набувають особливого стилю.

Вдягтися стильно та вигідно

Зробити придбання речей простим допоможуть досвідчені менеджери інтернет-магазину www.md-fashion.com.ua. Вони нададуть професійні консультації за потреби.

Крім того, сама ідея онлайн-магазину спрощує процес купівлі. Відсортуйте речі за необхідними параметрами, такими як ціна, бренд, сезон, колір тощо, ознайомтеся з описами, роздивіться фото. Річ, яка впала у вічі, можна замовити декількох розмірів — ця послуга є безкоштовною.

Магазин відрізняється не лише широким та зі смаком підібраним асортиментом брендових речей, а й розбігом цін. Окрім нових колекцій, вартість яких знижують акції, є цілий розділ Sale. Речі минулих сезонів тут можна придбати за розумні кошти. При цьому вони так само будуть мати бірку відомого лейбла, довго носитимуться та дарують вам задоволення від вашого зовнішнього вигляду.

Зазвичай чоловікам не подобається шопінг. Інтернет-магазин MD-Fashion докорінно змінить їхню відношення до цього процесу. Тепер можна одягатися модно, купляти речі вигідно та робити це не виходячи з дому!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую