ye-logo.v1.2

Нічне затримання: молоді дівчата та хлопці упіймали грабіжника

Суспільство 3337
Молоді люди кажуть, що допомогти затримати злочинця було не страшно
Молоді люди кажуть, що допомогти затримати злочинця було не страшно. Фото: відділу поліції Хмельницького

Чоловіку, якого підозрюють у розбої, загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Свідомість та безстрашність хмельницької молоді допомогла поліції затримати чоловіка, якого підозрюють у розбійному нападі. Все сталося вночі 6 липня, коли в Хмельницькому на провулку Проскурівського Підпілля, невідомий напав на жінку, яка йшла до батьків.

«6 липня приблизно о 24.00 підозрюваний, який йшов позаду, перегнав жінку, після чого повернувся і вдарив її. Відібравши сумку, зник, - розповідає речник відділу поліції міста Хмельницького Світлана Свідерська. – Потерпіла почала кричати і кликати на допомогу. У цей час в дворі будинку знаходились дівчата, які побачили чоловіка, який рухався навпроти із сумкою в руках. Вони звернулися до нього, а той почав тікати. Дівчата… наздоганяти. На допомогу їм побігли й хлопці, які були поряд».

Хлопці збили втікачі з ніг, а дівчата… почали бризкати з газового балончика. Згодом, на місці вже поліція, яка й затримала чоловіка.

Сьогодні ж, 7 липня, свідомій молоді подякували в хмельницькій поліції. Начальник міського відділу поліції Валерій Онісьєв нагородив їх подяками та цінними подарунками.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую