ye-logo.v1.2

Американський футбол. Дві команди з Хмельниччини зійшлися в чемпіонаті України (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 4416

У дивізіоні «С» хмельницькі «Гладіатори» вдруге зіграли з кам’янець-подільськими «Титанами».

Два тижні тому ці команди вже грали в чемпіонаті України з американського футболу. Щоправда, в Кам’янці-Подільському. Тоді «Гладіатори» впевнено перемогли з рахунком 58:0. І ось ще один матч. Цього разу в Хмельницькому.

Звісно, гості вважалися фаворитом цього протистояння. Адже «Гладіатори» вже третій сезоні виступають у першості ULAF, а для «Титанів» цей чемпіонат дебютний. До того ж, кам’янчани приїхали на гру, маючи лише 12 гравців (одночасно на полі перебуває 11). З іншого боку, хмельничани також мали кадрові проблеми. На матч вийшли лише 15 футболістів.

Хмельницька команда "Гладіатори".

Але в першій чверті (всього їх чотири) на впевнену перемогу «Гладіаторів» мало що натякало. Хмельничани, звісно, гостріше атакували, але до тачдауну (занесення м’яча в залікову зону) справа не доходила. Кам’янчанам атаки давалися ще гірше. Їм доводилося більше захищатися. Утім, наприкінці першої чверті «Гладіатори» таки заробили перші шість очок у матчі. А ось «покласти» ще два за реалізацію не судилося.

Кватербек "Титанів" Олег Мазяр (№21 у червоних шортах) часто невстигав віддати пас вперед, оскільки його "накривали" хмельничани.

Хмельничани сильніше виглядали в атаці, ніж гості.

Те, що не вдалося в першій чверті, було виконано в другій. Хмельницька команда змогла не лише заробити два тачдауни, а й виконати реалізацію. У підсумку, перша половина матчу завершилася з рахунком 22:0 на користь «Гладіаторів».

Гліб Полушкін (з м’ячем) - найрезультативніший у матчі "Гладіаторів" проти "Титанів".

Гості не завжди встигали з гравцями хмельницького клубу.

У третій та четвертій чвертях малюнок гри на полі ДЮСШ №1 не змінився. Господарі виглядали потужніше як в атаці, так і в захисті. Гості ж часто не вистигали блокувати напад «Гладіаторів». Та й квотербек (лідер атаки) хмельничан Дмитро Бабій не раз віддавав чудові паси на своїх футболістів. Як наслідок, «Гладіатори» здобули третю перемогу в чотирьох матчах. Цього разу з рахунком 52:0.

"Гладіатори" перемогли "Титанів" 52:0.

У наступному турі, матчі якого пройдуть 19 серпня, «Титани» мають зіграти в Здолбунові проти «Орлів». «Гладіатори» ж вдома прийматимуть «Вікінгів» з Миколаєва.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую