ye-logo.v1.2

Відомий танцюрист з Хмельницького створив благодійний проект для дітей і...заспівав

Суспільство 3541
Кар
Кар'єра хореографа у Сергія Костецького почалася з проекту "Танці з зірками",. Фото: із Фейсбуку

Сергій Костецький має власну танцювальну школу в Києві.

Переможець телевізійного проекту "Танці з зірками", хмельничанин Сергій Костецький, створив благодійний проектдля дітей. Про це повідомив хореограф сайту "Главред".

"Дуже багато є талановитих дітей, які не в змозі отримати якісну інформацію, навчитися танцювати — таким дітям хочеться допомагати. Тому створив вакантні місця в Школі танцю Сергія Костецького. Це можуть бути діти із малозабезпечених сімей і сімей-переселенців", - розповів Сергій.

Поділився танцюрист і своїми мріями, каже, що дуже хоче озвучити мультик або фільм своїм голосом.

"Це бажання у мене вже дуже давно, але не зупиняюся мріяти. Проте мені пощастило знятися у двох серіалах "Держи меня крепче" і "Последняя электричка", - зазначив відомий хмельничанин.

Нещодавно Сергій Костецький розпочав співочу кар'єру. Розпочалось все з того, що артисту запропонували записати власну пісню. Зізнається, що співати на сцені йому дуже подобається.

"Усе життя хотів співати, і коли трапилася така нагода — записати пісню, я не зміг зупинитися. Захотілося підкорити і цю вершину. Закінчив Київський національний університет культури та мистецтв, естрадно-джазовий спів, отримав багато досвіду, продовжую самовдосконалюватися, самовиражатися і надихати людей своєю творчістю. Мені настільки сподобалось бути артистом, співаком сцени. Це для мене були нові відчуття — як ніби вперше на танцювальному змаганні", - ділиться Сергій.

Зізнається, відчув, що людям подобається те, що він робить і це дало поштовх для подальшої творчості. Натхнення для черпаю від спілкування з талановитими людьми, з якими працює.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую