ye-logo.v1.2

Парк Чекмана "зачистили". Поки що від старих кадрів

Суспільство 4029
Головний комунальник сподівається, що парк "набуде сучасного вигляду" з новим керівником.
Головний комунальник сподівається, що парк "набуде сучасного вигляду" з новим керівником. . Фото: автора

Нещодавно був звільнений директор комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» та двоє його підлеглих.

Без керівника, інженера та завідуючого зоокутком залишився парк Чекмана у Хмельницькому. В управлінні житлово-комунального господарства (ЖКГ) кажуть, усі троє написали зави за згодою сторін і «пішли відпочивати».

«Чоловік (Володимир Лукінавт.) написав заяву за згодою сторін і пішов відпочивати. Разом із ним звільнилися головний інженер та завідуючий зоокуточком. Зараз інша людина виконує обов’язки керівника», – пояснив сайту «Є» директор управління ХКГ Василь Новачок.

Офіційно Василь Новачок каже, люди звільнилися самостійно, за власним бажанням. Потім додає, що насправді «парк не став таким, яким ми його хотіли би бачити».

«Парк не дійшов до того рівня, яким ми би всі його хотіли бачити. Можливо, новий керівник проявить себе і ми побачимо разючі зміни. Звичайно, що для змін потрібне фінансування, але є напрямки, де просто попрацювавши, в межах своїх повноважень, можна змінити багато чого на краще», – пояснив чиновник.

Зараз обов’язки керівника виконує головний інженер підприємства Олександр Бондарчук.

Головний комунальник каже, призначили його поки як «в.о.» і якщо він покаже себе ефективним керівником, то не виключено, що може і залишитися на посаді. Але офіційно вакансія керівника парку – вільна.

Зі зміною керівництва в парку, за словами Василя Новачка, має змінитися й парк.

«Ну, принаймні в парку не повинні падати сухі дерева! Коли під час буревію падають «живі» дерева, то це зрозуміло ще, а коли сухі… То їх просто не почистили вчасно. Цього не повинно бути. Для того, щоб зробити справжній європейський парк, потрібно 30-40 мільйонів. Наразі там просто ліс і ще й не дуже доглянутий. То якщо це ліс буде хоча б доглянутий, уже буде добре», – зазначає чиновник.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую