ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському стартує новий літературно-музичний фестиваль

Культура 2679
«Zagata Music Day» відбудеться  у Кам
«Zagata Music Day» відбудеться у Кам'янця-Подільському вперше. Фото: travel.tochka.net

«Zagata Music Day» відбудеться 15 липня.

Уже цієї суботи, 15 липня, у Кам’янці-Подільському відбудеться фестиваль «Zagata Music Day». Майданчик, що розташується на території Руської Брами, об'єднає як відомих музикантів і літераторів, так і аматорів-початківців з різних куточків України.

На музичній сцені виступатимуть представники різних музичних напрямків: рок, кантрі, блюз, реггі, поп… Але всі вони – представники прогресивного музичного покоління. Це «Sasha Boole», «Фліт», Олег Каданов, відомий за участю в «Оркестрі Че», «daKooka», «Ті, що падають в гору», «Zвуки Zемли», «VETKA», Павло Нечитайло і гурт «Пропала Грамота». А для того, щоб атмосфера була ненав’язливою і створювала справжній фон творчого фестивалю, усі музиканти виступатимуть в акустичному форматі.

Не менш цікавою буде й літературна частина фестивалю. Серед заявлених літераторів – Микола Палига, Христина Никитюк, Саня Война, Катерина Феб, Дмитро Свиреденко та Леді Бо з Хмельницького; Анастасія Квятківська, Євген Кліпов, Андрій Єрємєєв і Вікторія Крижанівська з Києва; Каріна Любінецька, Ольга Зьомко та Ольга Колодянська з Кам'янця-Подільського і Вікторія Вибухова зі Львова.

 

На фестивалі буде представлена літературнаі музична сцени. Фото: з архіву

На цій сцені буде працювати ще «вільний мікрофон», тож кожен охочий зможе продекламувати власну поезію, чи прозу.

Крім того на території пфестивалю відбудуться майстер-класи для дорослих і дітей з виготовлення авторського одягу і декору. І діятиме нетипова «б'юті»-зона з тату, лекціями про натуральну косметику і фестивальний мейк-ап.

«Наше завдання – створити майстерню, де буде хороша дружня атмосфера, сім’я, в якій захочеться залишатися якнайдовше. Сьогодні спостерігається тенденція втрати цікавості до літератури, тому маємо зробити так, щоб усі, хто прийде на захід, отримали максимум якісного продукту», – зазначили організатори фестивалю.

Присутні зможуть взяти участь у майстер-класах і навіть зробити «тимчасове тату». Фото: bz-berlin.de

«Zagata Music Day» відбудеться у суботу, 15 липня, на території Руської брами. Майстер-класи і літературна сцена стартують об 11:00 годині, а основна музична складова заходу розпочнеться о 15:00 і триватиме до 23:00 години.

Вартість вхідного квитка – 100 гривень. Придбати його можна у кав'ярні «Smart Coffee», (вул. Лесі Українки, навпроти ТЦ «Ювілейний»), і кінотеатрі «Дружба» (вул. Лесі Українки, 20), або замовити за номером (098) 599 61 97.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую