ye-logo.v1.2

Кубок України з футболу. Єдиний представник області зіграє з командою першої ліги

Спорт 2418
Розклад усіх пар наступного раунду Кубка України з футболу
Розклад усіх пар наступного раунду Кубка України з футболу. Фото: pfl.ua

Відбулося жеребкування другого етапу футбольного Кубка України.

На другому етапі до переможців першого попереднього раунду турніру приєдналися 15 команд першої ліги. І одна з них дісталася в суперники волочиському «Агробізнесу».

Волею жеребу «Агробізнес» зіграє із «Нафтовиком-Укрнафтою» з Охтирки, який у минулому сезоні в першій лізі посів 6 місце. Утім, у міжсезоння ця команда втратила чимало футболістів, а тому, теоретично, виглядає вже на таким міцним клубом, як у минулій першості. «Агробізнес», у свою чергу, вже встиг дебютували на професійному рівні, зігравши матчу першого етапу Кубка України проти ФК «Тернопіль». У ньому, нагадаємо, волочиська команда в серії пенальті перемогла з рахунком 5:3. Сьогодні ж, 14 липня, «Агробізнес» зіграє свій перший матч у другій лізі в Івано-Франківську проти «Прикарпаття». Ну, а матч Кубка України проти охтирського клубу пройде 26 липня в Волочиську.

Нагадаємо, що один представник області – хмельницьке «Поділля», вилетів з розіграшу Кубка України, поступившись вінницькій «Ниві-В». Між іншим, «Нива-В» в наступному раунді зіграє з сімферопольською «Таврією».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую