ye-logo.v1.2

Хмельницька легкоатлетка – бронзова призерка чемпіонату Європи

Спорт 2476
Марина Бех із результатом 6,48 метри здобула бронзову медаль чемпіонату Європи
Марина Бех із результатом 6,48 метри здобула бронзову медаль чемпіонату Європи. Фото: european-athletics.org

У польському Бидгощі завершився чемпіонат Європи з легкої атлетики серед спортсменів, віком до 23 років.

Хмельничанка Марина Бех, якій 18 липня виповниться 22 роки, здобула бронзову медаль на континентальній першості. Щоправда, вона до останньої шостої спроби претендувала на «золото», але…

Ще під час кваліфікації Бех в секторі стрибкі у довжину в першій спробі приземлилася на позначці 6,63 метри та впевнено вийшло до фіналу з кращих результатом. Та у фіналі Марині не вдалося ні повторити свій стрибок на 6,63 метри, ні стрибнути на 6,75, щоб отримати ліцензію на чемпіонат світу. Утім, хмельничанка мала неабиякі шанси на те, щоб стати чемпіонкою Європи. У другій та четвертій спробах вона приземлилася на позначці 6 метрів 48 сантиметрів. І цей результат до останньої шостої спроби був найкращим. Аж поки його не перевершили німкеня Анна Бюлер (6,50 м.) та француженка Яніс Давід (6,56 м.). Марині Бех потрібно було здійснити останній стрибок краще за суперників. Але… у шостій спробі вона стрибнула на 6,08 метри, ставши бронзовою призеркою молодіжного чемпіонату Європи.

Відзначимо, що 2013 році Марина Бех на юніорській першості Європи також була бронзовою призеркою. А на минулорічному чемпіонаті Європи серед молоді посіла 6 місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую