ye-logo.v1.2

На Іллі у Кам’янці-Подільському влаштують водяну битву

Культура 2943
Свято триватиме з 15:00 до 22:00 години
Свято триватиме з 15:00 до 22:00 години. Фото: news.uklon.com.ua

На фестиваль запрошують і дорослих, і малих.

Фестиваль «Ількові забави» у Кам’янці-Подільському започаткували три року тому до дня Святого Іллі. Цьогоріч він відбудеться у суботу, 29 липня, на Водоймі у сквері Гунські криниці. Організатори кажуть, що місце локації хоч і змінили, забав менше не стане. Упродовж дня у сквері відбуватимуться молодіжні настільні та інтелектуальні ігри, свято мильної бульбашки, дитяче караоке і навіть літературні читання.

Відкриття Ількових забав розпочнеться о 15:00 годині театральним перформансом. Тоді ж стартує аквамарафон – з проходженням різних перешкод і завдань, пов’язаних із водою. До речі, реєстрацію на ці змагання вже розпочато (тел.: 067 381 82 83).

Для дітей також працюватиме анімаційна програма у стилі гавайських канікул. А на тих, хто полюбляє дух суперництва і водних ігор, о 17:00 годині чекає водяна битва. Організатори одразу наголошують: всі бажаючі взяти в ній участь мають наперед подбати про змінний одяг, а також будь-які засоби, які можна було б застосувати в цій грі – водяні пістолети, відерця тощо.

А піком мистецької частини фестивалю стане концертна програма кам’янчанки – випускниці музичної школи, а нині студентки Київського інституту музики імені М. Глієра Анастасії Бєлінської та київського шоу-балету.

Фото: kam-pod.gov.ua

З детальною програмою фестивалю можна ознайомитися у розділі «Афіша» сайту «Є».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую