ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: жоден матч не відбувся

Спорт 2271
Попри те, що жоден матч так і не відбувся, три путівки до наступного етапу Кубка області вже мають своїх володарів
Попри те, що жоден матч так і не відбувся, три путівки до наступного етапу Кубка області вже мають своїх володарів. Фото: з архіву

Цього вік-енду стартував розіграш Кубка Хмельниччини з футболу.

На попередньому етапі розігрували три путівки до чвертьфіналів. І жоден із трьох матчів не відбувся! Причина, деякі клуби вирішили відмовитися від участі в змаганнях.

«Після того, як відбулося жеребкування Кубка області, клуби з першої ліги почали відмовлятися від участі, мотивуючи тим, що вони фінансово, в разі подолання попереднього етапу, не зможуть грати далі, оскільки 1/4 фіналу складається з двох поєдинків, - розповів сайту Микола Кузнецов, заступник голови обласної федерації футболу. – А тому три перепустки до наступного раунду дісталися командам, які не відмовилися брати участь у змаганнях».

Отож, білогірська «Перлина-Поділля», деражнянський «Олімп-Краяни» та «Промінь» з Чорного Острова крокують далі. Вже 29-30 липня пройдуть перші матчі 1/4 фіналу. «Случ» у Старокостянтинові прийме «Славуту», ФК «Дунаївці» вдома приймуть «Перлину-Поділля», «Олімп-Краяни» в Кам’янці-Подільському зіграє з «Фортецею», а в Красилові місцевий «Случ» зіграє з «Промінем». Матчі-відповіді чвертьфіналів заплановані на 5-6 серпня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую