ye-logo.v1.2

Відпочинок в Ізраїлі разом з TUI Ukraine - подарунок з бонусом На правах реклами

Туризм 2504

Відпочинок - відмінний спосіб привітати і порадувати дорогих та близьких людей

Подарунковий сертифікат на відпочинок - відмінний спосіб привітати і порадувати дорогих та близьких людей. В рамках акційної пропозиції компанія TUI Ukraine при покупці подарункового сертифіката в Ізраїль надає додаткову знижку в розмірі 3%. Акція діє до 31 липня 2017 року.

Умови акції

• Знижка надається на всі подарункові сертифікати на відпочинок в Ізраїлі номіналом від 5 тисяч гривень, незалежно від курорту і обраного готелю. Ознайомитися з найвигіднішими пропозиціями можна в найближчому представництві або на сайті компанії.
• Акція діє при покупці сертифіката з 26.06. 2017 по 31.07. 2017 року, з урахуванням поїздки в літній період до 15.09. 2017 року.
• Сума сертифіката вказується в валюті по курсу покупки.
• Знижка поширюється тільки на повні пакетні тури (від двох осіб) з урахуванням вартості перельоту до Ізраїлю, трансферу, проживання і страховки.
• Надана 3-відсоткова знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями.

Чому варто обрати Ізраїль?

Ізраїль - невелика країна, але з прославленою на увесь світ історією. Це країна жаркого сонця, теплих пляжів, алмазів і високих технологій. Незважаючи на свій невеликий вік, Ізраїль є одним з найпопулярніших місць для подорожей. Тут добре розвинені туризм та сфера послуг. Готелі з високим сервісом і сприятливий клімат дозволяють комфортно насолоджуватися відпусткою круглий рік. Пляжний відпочинок популярний на узбережжі Середземного і Червоного морів, а пляжі Тель-Авіва порівнюють з пляжами Майямі. Також тисячі туристів приваблюють в Ізраїлі паломницькі тури, відвідування святих місць, Стіни плачу. Бажаючим оздоровитися рекомендують лікування на Мертвому морі. Більш докладно про країну можна дізнатися на www.tui.ua.

Про туроператора

TUI Ukraine - одна з найбільших туристичних компаній країни, входить в міжнародний холдинг TUI Group. Почавши свою діяльність в 2014 році, сьогодні туроператор має широку мережу представництв. Більше 200 турагентств забезпечують клієнтам якісний і безтурботний відпочинок за всіма світовими напрямками. Європейські стандарти, а також постійні акції і знижки допоможуть підібрати тур на будь-який смак. Працює гаряча безкоштовна лінія - 0 (800) 50-03-94.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую