ye-logo.v1.2

На Хмельниччині жінка жорстоко б’є своїх дітей, та знущаєтеся над матір’ю похилого віку, - ЗМІ

Суспільство 2214
"Дітям небезпечно з нею перебувати, бо вона або мене вб
"Дітям небезпечно з нею перебувати, бо вона або мене вб'є, або дітей своїх. Вона казала дітям: "Я вас вродила, я вас і вб'ю", – тихо додає бабуся дітей Марія.

Вже два роки поспіль на Городоччині жінка знущається над своїми дітьми та матір’ю

Марія Вороняк 61-річна пенсіонерка, яка самотужки виховує трьох онуків (12, 10 та 8 років), розповіла ТСН про трагічну смерть двох малюків та про те, як бореться зі своєю 32-річною донькою Галиною.

"Я виховую самотужки трьох своїх онуків тому, що моя дочка народивши кожну дитину лишала мені немовлятами від різних чоловіків, а сама замість того, щоб виховувати своїх дітей вона вела розпусне життя з іншими чоловіками, а поверталася лише тоді коли їй була потрібна моя допомога при новій вагітності і так повторювалося п'ять разів тому, що двоє дітей померло у віці двох-трьох місяців від раптової дитячої смерті", – розповідає Марія Миколаївна.

Сім’я проживає у селі Новосілка, Хмельницької області. Все село знає про те, що відбувається, але ні односельці, ні соціальні служби нічого не роблять.

Вороняк каже, що донька кожного дня обзиває та б'є дітей ногами та руками. Поліція декілька разів забирала Галину до відділку, були суди, але служба, яка займається дітьми та сім'ями нічого не робить, замість того каже: "Треба миритися із дочкою".

"Проблема в тому, що вона всі ці роки приходить і знущається наді мною та моїми онуками застосовує силу, гострі предмети і нецензурну лексику, неодноразово приїжджала поліція, були суди, органи опіки над дітьми, і нам ніхто з органів правління не допоміг і не позбавили її батьківських прав її просто поставили на облік як насильник сім'ї", – додала Марія Миколаївна.

Галині 32 роки, вона безробітна. Її мати Марія, зазначає, що у селі доньку часто бачать у притулках, з наркоманами, пияками та агресивними людьми.

"Дітям небезпечно з нею перебувати, бо вона або мене вб'є, або дітей своїх. Вона казала дітям: "Я вас вродила, я вас і вб'ю", – тихо додає пані Марія.  

Маргарита Чуба. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую