ye-logo.v1.2

Негода на Хмельниччині: повалені дерева, села без електрики

Суспільство 4197
Через негоду на Хмельниччині, на автошляхи області повалило 14 дерев
Через негоду на Хмельниччині, на автошляхи області повалило 14 дерев. Фото: ternopil.te.ua

Найбільше від стихії потерпілі північні та центральні райони області.

Сильний вітер та дощ, які «накрили» область ввечері 25 липня, завдали чималих клопотів мешканцям Хмельниччини. Так, за даними оперативно-координаційного центру обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України 36 населених пунктів залишилися без електрики.

«Через ускладнення погодних умов по причині спрацювання автоматичної системи захисту електроліній та електророзподільного обладнання на території області відключено від електропостачання по три населених пункти в Красилівському та Полонському районах, ще 30 - в Теофіпольському», - йдеться в повідомленні.

Станом на 6 годину ранку 26 липня, внаслідок несприятливих метеорологічних умов, оперативно-рятувальні підрозділи області провели роботи по розчистці та розпилові 14 дерев, які перекривали рух автошляхів у Полонському, Старосинявському та Шепетівському районах.

Сьогодні ж, 26 липня, вдень на території Хмельниччині прогнозують короткочасний дощ, місцями з грозами. Вітер західний 7-12 м/с, місцями пориви до 15-20 м/сек. Температура повітря становитиме 21-26 градусів тепла тепла.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую