Гаряча тема:
- Війна
Хочу запропонувати вам рецепт котлеток, швидких у приготуванні, але смачних, соковитих і корисних. У нас якраз дуже щедрий врожай цукіні видався, тому намагаюся їх «прилаштувати» скрізь.
Інгредієнти:
500 г фаршу (у мене свинина+курятина),
500 г кабачків,
2 яйця,
2-3 ст. л. манки (панірувальних сухарів або борошна),
50 г цибулі,
100 г сиру сулугуні,
2-3 зубки часнику,
мускатний горіх, паприка,
сіль, перець.
Приготування:
Кабачки натерти на тертці (зайву рідину можна прибрати старим перевіреним способом: відразу після того, як натрете їх, посоліть, перемішайте й через декілька хвилин можете відтиснути основну частину соку).
Додати фарш, яйця, натерту на дрібній тертці цибулю, вичавлений через прес часник, тертий сир та манку, сіль, перець та спеції.
Фарш ретельно перемішати й вибити (кабачки дають воду, тому, якщо він виходить рідким, можна додати ще кілька ложечок манки або панірувальних сухарів).
Мокрими руками сформувати невеликі котлетки й обсмажити їх на олії з обох боків на слабкому вогні до рум'яної скоринки.
Подавати з овочевим гарніром та зеленню.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: котлетки виходять дуже соковитими та водночас ніжними. Смачні як в гарячому вигляді, так і в холодному. Дуже смачно з соусом із часнику зелені та сметани.
А це мій Злодєйка мріє, що сервіровано саме для нього:
Шпійони не дрємлють (один точно сховався за зубочистками):
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: