ye-logo.v1.2

Правильне відро для сміття — завжди чиста та гігієнічна кухня На правах реклами

8290

Відро для сміття не просто контейнер для непотребу, а й стильна деталь інтер’єру

Така прозаїчна та не дуже естетична річ, як сміттєве відро, є необхідним атрибутом кожної кухні. Тимчасово зберігаючи кухонні відходи від приготування їжі, відро для сміття допомагає підтримувати чистоту кухонного простору та позбутися неприємних запахів.

Сучасне сміттєве відро набуло більшого значення, ніж просто контейнер для непотребу. Це і стильна деталь інтер’єру, і захист екології (якщо йдеться про контейнери для роздільного збору сміття), і незвичайний девайс.

Сучасні виробники пропонують відра для сміття різного дизайну.

Види сміттєвих відер

Ці корисні аксесуари відрізняються:

- за формою — циліндричні, прямокутні, кутові. Форму відра обирають в залежності від місця його подальшого розміщення. Кутові та прямокутні відра дозволяють зекономити кухонний простір;
- за матеріалом — пластикові або металеві. Пластикові відра легші, виробляють менше побутового шуму під час експлуатації. Однак якщо відро не вписується в інтер’єр кухні, краще обрати виріб із нержавіючої сталі зі знімною пластиковою ємністю всередині;
- за типом відкривання — вручну, за допомогою педалі або сенсора;
за типом кріплення — такі, що стоять під мийкою, висять на внутрішній стороні дверей, виїжджають на рейках з-під мийки.

Відро для сміття обов’язково повинно закриватися, щоб запобігти розповсюдженню бактерій та неприємних запахів. А відкривання кришки руками є негігієнічним. Тому спеціалісти радять купити для сміття педальне, сенсорне або висувне відро для кухні.

Великою популярністю користуються вбудовані моделі, ціна яких повністю виправдовується чималою кількістю переваг. З відкриванням шафи автоматично відкривається й кришка відра, і вам не доведеться торкатися її руками. Вбудоване сміттєве відро зазвичай має два відділення для сміття, знімні контейнери, висувну систему та кришку, що міцно прилягає. Така конструкція забезпечує простоту та зручність користування цим кухонним приладдям.

Створені такі моделі, в яких корпус розташовано на дверцятах, а кришка лишається закріпленою на стіні меблів. Завдяки цьому вбудоване відро для сміття лишається закритим, поки ним не користуються.

За схожим принципом працюють конструкції, що встановлені на спеціальних напрямних у шафі — вони виїжджають при відкритті. А кришки лишаються зафіксованими на місці. Інколи замість такого механізму контейнер обладнують педаллю, яка дозволяє відкривати контейнер ногою.

Компанія «ВіЯр» — ваш провідник у світ якісних побутових аксесуарів

В шоу-румах фірми або на сайті інтернет-магазину ви знайдете величезний асортимент відер для сміття. Зручні мусорні відра в Viyar.ua — це висока якість та прийнятна ціна. Ви обов’язково знайдете модель, яка ідеально впишеться саме до вашої кухні.

Щоб купити корисну річ, треба просто зайти на сайт та зробити замовлення онлайн. Або зателефонувати за номером зворотного зв’язку. Оператор допоможе оформити замовлення та проконсультує щодо засобів оплати та доставки.

Знижки, акції, конкурси, бонуси для постійних клієнтів — додаткова причина стати клієнтом «ВіЯр».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую