ye-logo.v1.2

Начальника управління Держпродспоживслужби Василя Грушка «просять» з посади

Суспільство 5430
В ОДА просять у Києва визнати роботу начальника управління Держпродспоживслужби Василя Грушка незадовільною.
В ОДА просять у Києва визнати роботу начальника управління Держпродспоживслужби Василя Грушка незадовільною.. Фото: hmilnyk.osp-ua.info

Колегія ОДА у Хмельницькій області визнала роботу посадовця незадовільною.

Сьогодні, 22 серпня , під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації мало бути розглянуто питання «Про стан епізоотичної ситуації в області». Звітувати мав начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Василь Грушко. Але замість чиновника, до мікрофону підійшов його представник. Це обурило членів колегії. «Чому немає Василя Грушка», - запитав губернатор Олександр Корнійчук. Представник доповідача повідомив, що Василь Пилипович терміново поїхав до столиці, тому доповідати буде він. Проте на засіданні так і не заслухали даного питання, адже воно було зняте з розгляду.

Мало того, заступник губернатора Володимир Калініченко не стримував емоції:

«У нас в області 53 % господарств працює з порушеннями. Є дуже багато недоліків у цій роботі. Я пропоную членам колегії зняти це питання з розгляду та визнати роботу начальника управління Держпродспоживслужби Василя Грушка незадовільною».

Також чиновник ініціював звернутися до Держпродспоживслужби України та проінформувати її голову Володимира Лапа про невідповідність по займанню посади.

Але відсутність Василя Грушка не стала основною причиною обурення Володимира Калініченка. За словами чиновника, його найбільше обурило те, що, цитуємо "коли в Теофіполі сталася ця біда та потрібно було спалити біля семи тисяч свиней, роботу на свинокомплексі організував не начальник управління Держпродспоживслужби , а перший заступник голови адміністрації. Василь Грушко тоді відпочивав, субота ж". 

Варто зазначити, що Василя Грушка на Хмельниччині не злюбили ще до його призначення.

«За цією особою тягнуться «золоті верби». Багато було справ на нього відкривалося ще в міліції, в прокуратурі. На його рахунку махінації з землею, ще коли Грушко був мером. Держпродспоживслужба зараз охоплює багато сфер, ми не можемо дозволити, щоб він її очолив. Знаємо, що губернатор його кандидатуру також не погодив, але він «лізе». Розуміємо, що це тому, що проплачені великі гроші за посаду», - говорить хмельницька автомайданівка Вікторія Середюк. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую