ye-logo.v1.2

Фінінспектор, який за гроші обіцяв “домовитись” із поліцейськими, сплатить 25 тисяч гривень штрафу

Кримінал 2122
Посадовця затримали у червні цього року у власному авто
Посадовця затримали у червні цього року у власному авто. Фото: ійськової прокуратури Західного регіону України

Посадовця затримали в середині червня.

Городоцький районний суд виніс ухвалу у справі держфінінспектора, якого у червня затримали на отримані частини неправомірної вигоди. Як повідомляють у прес-службі Апеляційного суду області, посадовця визнали винним та призначити йому покарання у виді штрафу.

“Головного держфінінспектора відділу взаємодії з правоохоронними органами Управління Західного офісу Держаудит служби в Хмельницькій області визнали винним та призначили покарання у виді штрафу - 25 500 гривень. Та позбавили права обіймати організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські посади у органах Державної аудиторської служби України строком на 3 роки», - додають у прес-службі суду.

Нагадаємо, посадовця затримали у червні цього року у власному авто. Під час обшуку автівки правоохоронці знайшли 2 тисячі доларів неправомірної вигоди. Як згодом встановило слідство, це був останній, третій транш від суми в 4 тисячі доларів, яку мав отримати фінінспектор. За ці гроші він обіцяв приватному підприємцю сприяти у закритті кримінального провадження проти нього.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую