ye-logo.v1.2

Жіночий бокс. Хмельничанки в Харкові здобули декілька нагород

Спорт 3172
Марія Боруца, яка цього року стала чемпіонкою України, виграла й Кубок України
Марія Боруца, яка цього року стала чемпіонкою України, виграла й Кубок України. Фото: з архіву

Завершився Кубок України серед жінок та чемпіонат України з боксу серед молоді та юніорок.

На змаганнях у Харкові хмельницький «Авангард» представляли п'ятеро спортсменок, які вибороли чотири нагороди, три з яких – «золоті».

Як повідомили в обласній федерації боксу, в категорії «юніорки» Марія Лусте, яка змагалася в ваговій категорії до 70 кілограмів, стала чемпіонкою країни. У чемпіонаті серед молоді Анастасія Лісінська (вагова категорія до 51 кілограму) дійшла до фіналу, в якому впевнено здолала суперницю з Дніпра. Крім «золота» чемпіонату, Анастасія отримала ще й право боксувати на чемпіонаті світу серед молоді, який пройде за кілька місяців в Індії. Ще одна Анастасія - Петришина (вага 54 кілограми) стала бронзовою призеркою.

На Кубку України серед «еліти» Юлія Лясота (вага 64 кілограми) зупинилася за крок до нагород, посівши п’яте місце. Натомість Марія Боруца, яка боксувала в ваговій категорії до 75 кілограмів, у фіналі зустрілася з «бронзовою» призеркою чемпіонату світу серед жінок Анастасією Чорноколенко з Дніпра. Хмельничанка не залишила жодних шансів суперниці, вигравши поєдинок з рахунком 5:0 та до титула чемпіонки України 2017 року додала ще один – володарка Кубка України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую