ye-logo.v1.2

Кого цікавить питання «Як зшити постільну білизну?» На правах реклами

2124

Зшити постільну білизну власноруч, чи купити?

Як вірно зшити постільну білизну? Це питання було актуальним багато років тому, коли усюди панував дефіцит всього. Тоді нікого не дивували наволочки, зшиті з рушників, і рушники, нарізані з простирадла.

А в одному під'їзді у всіх сусідів могли виявитися однакові простирадла і підодіяльники. Тому що в черзі стояли в одному і тому ж магазині, за одними і тим самим.

Зараз в магазинах такий достаток усього, в тому числі красивого постільної білизни, що витрачати час, сили і нерви на пошиття готові не всі. Навіщо? Якщо можна купити готове, наприклад, тут https://le-vele.com.ua/.

Коли вигідніше пошити?

1. Коли меблі дизайнерські, приналежності для сну нестандартні, і підібрати комплекти текстилю просто неможливо.

2. Коли є вільний час - не потрібно водити дітей в садок/школу, вигулювати собаку, готувати на велику сім'ю, перемивати посуд, встигати ходити на роботу.

3. Коли ви знаєте, де за прийнятну ціну продається хороша і красива тканина та нитки.

4. Коли ви регулярно шиєте для себе, на замовлення, у вас є відповідна освіта і добре обладнання (швейна машинка з потрібними режимами роботи, ножиці тощо), навички і досвід, або ж пункт 5.

5. Коли шиття - це ваше хобі!

Покрокове керівництво з пошиву постільної білизни

  - Заміряємо габарити ліжка. До простирадла додаємо спуск на висоту матраца, або з загином під нього, до наволочки - близько 10 см на висоту подушки, додаємо на шви по периметру плюс на усадку матеріалу після прання (приблизно 2 см). Як правильно? Краще нехай буде більше, ніж недостатньо.

  - Визначаємося з дизайном елементів комплекту. Де і якою буде розріз в підодіяльник, яким чином буде застібатися наволочка, чи потрібні рюші тощо.

  - Підсумовуємо результати. На папері малюємо раціональну схему розкладання деталей майбутнього комплекту ліжку.

  - Підраховуємо метраж. Визначаємося з тканиною (шовк, сатин, бамбук, бязь), кольором і малюнком. Підбираємо нитки відповідного номеру та кольору.

  - Малюємо крейдою (аспірином, шматочком сухого мила) розмітку, ретельно вимірюючи розміри по обидва боки тканини. Відрізаємо великими гострими ножицями.

  - «Наживляємо» деталі контрастними нитками великими стібками. Прибираємо «наживку».

  - Вітаємо! Ви пошили постільну білизну самостійно!

Де саме купити постільну білизну? 

Якщо ж ви хочете просто купити якісний гарний комплект, придбайте постільну білизну «Ле Веле» з доставкою по Києву і всій Україні. Основна частина ціни текстилю для будинку - це саме вартість тканини. Різниця з купленим готовим комплектом не так велика. Ну тільки якщо купити найдешевшу тканину, яка довго не зможе радувати, і буде особливо прикро за витрачені час і працю.

Деякі господині, спокусившись можливістю заощадити, купують тканини, але більше потім на такий подвиг не вирішуються, вважаючи за краще купити вже готові комплекти від надійного виробника відомої турецько-французької ТМ Le Vele. А дізнавшись, скільки коштує пошити такий же в ательє, відмовляються від такої затії.

Що б ви не вирішили, удачі!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую