ye-logo.v1.2

Виконком Хмельницької міськради: транспортна реформа - тема №1 (запис прямого ефіру)

Політика 5875
6 вересня о 14.00 на сайті Є відбудеться прямий ефір виконкому Хмельницької міської ради
6 вересня о 14.00 на сайті Є відбудеться прямий ефір виконкому Хмельницької міської ради. Фото: автора

На сьогоднішньому засіданні можуть прийняти ряд рішень, які потім обговорюватиме громадськість.

На порядку денному засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради, яке відбудеться 6 вересня, 37 питань. Принаймні, саме стільки вказано на сайті міськради. І серед них чи, мабуть, найцікавіші – транспортні.

Під номером 19 вказаний проект рішення «Про затвердження Порядку організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому, типової форми Договору про організацію перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому, встановлення Умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування та втрату чинності рішень виконавчого комітету». Саме цим рішенням у місті, очікується, продовжиться транспортна реформа. Адже в нинішніх перевізників завершується термін договору, а тому в місті до кінця року мають провести новий конкурс, на якому визначать, хто возитиме хмельничан громадським транспортом.

Ще одне транспортне питання - №20. І теж про конкурс. Щоправда, дещо інший – щодо супутникового моніторингу пасажирського транспорту. Ну, і, власне, виконком має визначити й суму, яку витратять на конкурс перевізників.

Окрім транспортних питань, будуть й інші. До прикладу, «Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження Положення про порядок організації та проведення масових заходів у місті Хмельницькому». Цим положенням хочуть встановити правила проведення різноманітних заходів у місті. В якому навіть є заборона до завершення антитерористичної операції використовувати піротехнічні засоби.

Про те, як приймаються рішення на виконкомі, можна стежити в режимі онлайн на сайті «Є». Початок трансляції 6 вересня о 14.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую