ye-logo.v1.2

Кубок України з футболу серед аматорів – прямий ефір

Спорт 4845
За матчем Кубка України серед аматорів між ФК Хмельницький - Агро-Астра можна спостерігати наживо
За матчем Кубка України серед аматорів між ФК Хмельницький - Агро-Астра можна спостерігати наживо. Фото: автора

ФК «Хмельницький» зіграє з командою із Вінницької області.

Сьогодні, 13 вересня, відбудуться перші матчі 1/16 фіналу Кубка України з футболу серед аматорів. І саме з цієї стадії розпочинає свою кубкову боротьбу єдиний представник області в аматорській першості ФК «Хмельницький».

У гості до хмельничан завітає «Агро-Астра» з Вінницької області, яка є учасником обласної першості Вінничини. Команда з селища Кірове вийшла до 1/16 фіналу Кубка України, подолавши попередній етап. У Сарнах Рівненської області «Агро-Астра» зіграла внічию з «Маяком» 2:2, а в матчі-відповіді, який відбувся в Вінниці, знову зіграла внічию з рівнянами - 1:1. Завдяки тому, що вінничани на виїзді забили більшу кількість голів, «Агро-Астра» й вийшла до 1/16 фіналу.

У чемпіонаті Вінницької області суперник ФК «Хмельницький» провів чотири поєдинки, здобувши дві перемоги та стільки ж поразок. 9 вересня «Агро-Астра» поступилася на виїзді «Інтер-Феніксу» з Вінниці з рахунком 2:1.
Хмельничани ж в своєму останньому поєдинку в першості України серед аматорів також зазнали поразки. Команда програла на виїзді ФК «Калуш» з рахунком 1:0.

Зазначимо, що доля путівки до 1/8 фіналу вирішиться за підсумками двох матчів. 13 вересня в Хмельницькому, а в 20 вересня – на полі вінничан.

Прямий ефір матчу ФК «Хмельницький» - «Агро-Астра» розпочнеться о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую