ye-logo.v1.2

Виконком Хмельницької міськради: затвердження нової схему руху транспорту (запис)

Політика 7221
Вже сьогодні виконком Хмельнциької міської ради може затвердити нову схему руху громадського транспорту
Вже сьогодні виконком Хмельнциької міської ради може затвердити нову схему руху громадського транспорту. Фото: автора

Сьогодні члени виконавчого комітету продовжать впроваджувати транспортну реформу в місті.

Тиждень тому виконавчий комітет Хмельницької міської ради затвердив порядок проведення конкурсу на пасажирські перевезення в місті. Сьогодні ж, 14 вересня, продовжить розгляд транспортних питань.

У порядку денному виконкому – 48 питань. І 34-м питанням – «Про затвердження переліків маршрутів міського електричного транспорту (у тому числі нічних) та міських автобусних маршрутів загального користування м. Хмельницького з необхідністю кількістю транспортних засобів на них та втрату чинності рішень виконавчого комітету». Цей проект викликав жваве обговорення у містян. Провели й громадське обговорення. І вже сьогодні виконком має поставити крапку в цьому питання, визначивши, які маршрути діятимуть у місті. Адже планують не лише скасувати деякі, а й ввести нові. Зауважимо, що нова транспортна схема розпочне діяти з наступного року.

Також, планується, що виконкому дасть дозвіл на облаштування зупинки громадського транспорту «Ощадбанк», що біля підземного переходу в центрі міста. Як сказано в проекті рішення, дозвіл нададуть товариству з обмеженою відповідальністю «Платинумбуд», яке зареєстровано на Подільській, 10/1, на умовах благоустрою прилеглої території. Зауважимо, що зупинка має бути без торговельного павільйону.

Що ще розглядатиме виконком міської ради, можна буде спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції 14 вересня о 14.00.

Ефір завершено. Вашій увазі запис трансляції:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую