ye-logo.v1.2

Футбольне «подільське дербі»: онлайн трансляція матчу «Агробізнес» - «Поділля»

Спорт 3848
Онлайн матчу Агробізнес - Поділля 15 вересня о 17.00
Онлайн матчу Агробізнес - Поділля 15 вересня о 17.00. Фото: автора

Сьогодні, 15 вересня, у Волочиську пройде матч 12 туру чемпіонату України в другій лізі.

Менше місяця минулого з того  часу, як «Агробізнес» та «Поділля» зустрічалися між собою в другій лізі. Тоді, у матчі першого кола, який відбувся в Волочиську, перемогу з рахунком 2:1 святкували господарі. І ось знову «подільське дербі», і знову в Волочиську.

За логікою та затвердженим влітку календарем змагань, матч другого кола між цими клубами мав відбутися в Хмельницькому. Але Професіональна футбольна ліга 7 вересня провела пережеребкування календаря, і вийшло знову так, що «Агробізнес» та «Поділля» зіграють у Волочиську. У Хмельницькому ж ці команди зустрінуться в третьому колі 6 квітня наступного року.

Поєдинок у Волочиську могли провести 16 вересня. Але «Агробізнес» попросив зіграти його на день раніше. Це пов’язано з тим, що команда вже 20 вересня вдома зіграє матч 1/16 фіналу Кубка України проти рівненького «Вереса» з Прем’єр-ліги. А тому зайвий день відпочинку волочисцям не завадить.

Безумовно, фаворитом «подільського дербі» вважається саме команда-господар. Адже підопічні Андрія Донця є лідером змагань у групі «А» - команда здобула 8 перемог та лише в одному поєдинку зазнала поразки. А ось команда Віталія Костишина – один із аутсайдерів ліги – одна перемога, дві нічиї та шість поразок. Як наслідок, передостаннє 9 місце в групі.

Це буде лише другий офіційний матч на професійному рівні цих клубів. Утім, команди добре знайомі між собою. Лише на початку цього року «Агробізнес» та «Поділля» провели між собою 5 товариських матчів. Тричі вигравали нинішні лідери другої ліги, ще два матчі завершилися внічию. «Агробізнес» у цих спарингах забив 17 голів, а «Поділля» - 5. Утім, це вже історія.

Якщо згадувати матч першого кола, то він, попри перемогу команди з Волочиська, був не легким. «Поділля» навіть могло розраховувати на нічию. Але на 79 хвилині Тарас Пліс забив переможний для його команди гол.

Отож, матч «Агробізнес» - «Поділля» 15 вересня пройде на стадіоні «Юність». Початок о 17.00. Ну, а сайт «Є» транслюватиме цей поєдинок в прямому ефірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую