ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Верес» у прямому ефірі

Спорт 5038
Сайт Є покаже наживо матч Кубку України між волочиським Агробізнесом та рівненським Вересом
Сайт Є покаже наживо матч Кубку України між волочиським Агробізнесом та рівненським Вересом. Фото: автора

Сьогодні відбудуться матчі третього попереднього етапу Кубка України.

По суті, нинішні поєдинки – 1/16 фіналу розіграшу. І на цій стадії честь Хмельниччини захищатиме дебютант професійних футбольних змагань – волочиський «Агробізнес».

У гості до «Агробізнеса» завітає рівненський «Верес», який торік грав у першій лізі, а з нинішнього чемпіонату – в Прем’єр-лізі. Таких гостей у Волочиську ще не було…

«Верес», хоч і дебютант «Прем’єр-ліги», але після 9 турів перебуває в верхній частині чемпіонату України. Команда Юрія Вірта у 9 матчах зазнали лише двох поразок – від «Зорі» та «Шахтаря». А перші три поєдинки першості – з «Маріуполем», «Олександрією» та «Олімпіком», звела у нічию. Натомість «Верес» переграв «Зірку» (3:1), «Чорноморець» (1:0), «Карпати» (6:1) та «Ворсклу» (1:0).

У Кубку України матч у Волочиську для рів нянин буде першим у цьому розіграші. Натомість, «Агробізнес», як відомо, вже подолав два етапи. Спочатку в Тернополі команда Андрія Донця в серії пенальті здолала ФК «Тернопіль» 5:3 (основний час 1:1). А потім вдома приймала клуб першої ліги «Нафтовик-Укрнафту» з Охтирки. В основний час матч завершився 2:2, а в серії пенальті сильнішими виявилися представники Хмельниччини – 5:4.

«Агробізнес» продовжує лідирувати в другій лізі групі «А», здобувши в 10 матчах 9 перемог, і зазнавши лише однієї поразки. Утім, це друга ліга, а тут в гості їде представник Прем’єр-ліги.

Головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець, після переможного матчу в другій лізі над «Поділлям», прокоментував у кубкове протистояння з «Вересом»: «Те, що ми дамо бій, я можу обіцяти. Футболісти вже з нетерпінням чекають на цей матч. Ніхто нікого не боїться і, думаю, все буде добре. Я не говорю, що ми обіграємо «Верес», це буде дуже важко, там серйозна команда». Утім, Андрій Анатолійович пообіцяв, що його команда «битиметься» за перемогу.

Отож, пряма трансляція матчу «Агробізнес» - «Верес» на сайті «Є» 20 вересня. Початок о 16.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую