ye-logo.v1.2

На вулиці Трудовій встановли новий світлофор

Суспільство 2902
Світлофор встановили за зверненнями мешканців
Світлофор встановили за зверненнями мешканців. Фото: dev.khm.gov.ua

Його встановили за зверненнями мешканців.

Все частіше у Хмельницькому трапляються ДТП. Багато аварій стається на ділянках дороги, де є світлофори, які призначені для того, аби підвищити безпеку руху. Але не на всіх небезпечних ділянках встановлені світлофороні обєкти. Тому, жителі міста часто звертаються зі скаргами до управління житлово-комунального господарства, де вони розглядаються у відповідному порядку. 

Так, за зверненнями мешканців, на вулиці Трудовій, поблизу виїзду з житлового комплексу «Зелений квартал» встановлено новий світлофорний об’єкт, який працюватиме в режимі регулювання.

«Це дозволить підвищити безпеку руху транспорту і пішоходів. Тут також тривають роботи із влаштування зупинки громадського транспорту з облаштуванням заїзної кишені та тротуарів. На зупинці, яка має назву «Зелений квартал», планується провести зовнішнє освітлення та облаштувати додатковий пішохідний перехід. Роботи, що виконуються за кошти з міського бюджету, будуть завершені до початку зимового періоду», — повідомляють у міській раді.

За інформацією прес-служби міської ради, до кінця року планують встановити ще два сучасних світлофорних об’єкти, за кошти міського бюджету. Вони з’являться у мікрорайоні Ракове: на вулиці Чорновола, між зупинками громадського транспорту, поблизу державної ветеринарної аптеки, та на вулиці Пілотській біля підприємства «Сіріус-Екстружен».На сьогодні тривають підготовчі роботи.

«Окрім вулиці Трудової об’єкти регулювання дорожнім рухом встановлюються й на інших вулицях міста. Так, тиждень тому новий сучасний світлофорний об’єкт запрацював на перехресті вулиць Вінницької та Профспілкової, що у мікрорайоні Лезневе», – повідомив Олександр Ковальчук, начальник відділу організації безпеки дорожнього руху управління ЖКГ.

Читайте також: чи переходять хмельничани дорогу на червоне світло (результати опитування)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую