ye-logo.v1.2

Стали відомі імена переможців фотоконкурсу «Хмельницький крізь об’єктив»

Культура 3441
На виставці представили кращі фотороботи
На виставці представили кращі фотороботи. Фото: автора

На конкурс надійшло близько 300 світлин.

Сьогодні, 21 вересня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва підбили підсумки конкурсу «Хмельницький крізь об'єктив». Окрім того, презентували кілька десятків найкращих світлин.

Конкурс проводять уже в тринадцяте і цьогоріч, він присвячений 586-й річниці міста Хмельницького. Участь у ньому беруть як професійні фотографи, так і аматори фотомистецтва. Переможців визначав міський голова Олександр Симчишин.

«У цьому році фото напевно найякісніший. Мені довелось витратити трохи часу аби визначити переможця на приз міського голови. Хотів би відзначити рівень дорослих фоторобіт. Близько 20 світлин для мене заслуговували на перемогу», - зазначаив Олександр Сергійович.

За його словами, у конкурсі взяло участь 46 учасників. Вони подали близько 300 фоторобіт. Переможців визначали у трьох номінаціях.

"Ми - єдина Україна" : 1 місце - Володимир Дубас; 2 місце - Катерина Пташник; 3 місце - Сергій Аніськов.
"Хмельницький фоторепортер": 1 місце - Микола Двужилов; 2 місце - Олександр Цісарук; 3 місце - Анатолій Іванов.
"Мій Хмельницький" (дитяча номінація): 1 місце - Аліна Жданова; 2 місце - Анастасія Потурняк; 3 місце - Соломія Козолуп.

Переможців визначали у кількох номінаціях

Та приз міського голови отримали лише двоє. Серед дітей перемогу здобула Анастасію Потурняк, а серед дорослих- Василь Павлюк.

«Для мене перемога дуже несподівана, - ділиться пан Василь. - Я ніколи не виставляв роботи на конкурси, хоча фотографією займаюсь вже понад 10 років. Це моє хобі. Вийшло так, що друзі просто попросили подати світлини на «Хмельницький крізб об'єктив»».

Василь Павлюк надіслав на конкурс фото нічного міста

Переможець каже, що до останнього часу навіть фотографом себе не вважав. Зізнається, конкурс стане для нього хорошим стартом.

Не сподівалася отримати приз міського голови і юна Анастасія Потурняк. Минулого року дівчина також брала участь у цьому конкурсі. Анастасія каже, що дуже любить фотографію і у майбутньому, сподівається, вона стане частиною її професії.

Учасники конкурсу приходили із групами підтримки

Ще одна номінація конкурсу «Хмельницький крізь об'єктив» залишилась без господаря. Свої «глядацькі симпатій» мають обрати хмельничани. Для цього потрібно прийти в музей-студію фотомистецтва, написати на клаптику паперу автора фото і кинути у скриньку. Переможця оголосять 13 жовтня.

До 13 жовтня можна проголосувати за того, хто отримає "Приз глядацьких симпатій"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую