ye-logo.v1.2

ФК «Хмельницький» - «Рочин»: із вилученням, але без голів (ВІДЕО)

Спорт 2366

В аматорській першості України з футболу зіграні матчі 6 туру.

У Хмельницькому місцевий футбольний клуб приймав лідера групи «1» «Рочин» із Соснівки Львівської області. Гості, які до цього здобули три перемоги та одну нічию, вважалися фаворитом матчу, оскільки хмельничани у чотирьох матчах здобули лише чотири очки.

Матч видався багатим на емоції. Гравці «Рочина» не раз опинялися на газоні СК «Поділля», симулюючи те, що проти них порушували правила. А в другому таймі гості отримали неабияку нагоду «вирвати» перемогу. Артем Гайдаш отримав червону картку і хмельничани залишилися в меншості. Утім, реалізувати свою чисельність у бодай один забитий гол команді з Львівщини не вдалося. Натомість, ФК «Хмельницький» навіть у меншості міг виграти цей поєдинок. Та фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию команд з рахунком 0:0.

Після 6 туру «Рочин» зберіг за собою перше місце. ФК «Хмельницький» із 5 очками перебуває на сьомій позиції. Вже 1 жовтня команда Сергія Жицького може покращити своє турнірне становище, якщо виграє в Коломиї Івано-Франківської області, де зіграє проти ФК «Покуття». Майбутній суперник хмельничан посідає останнє 9 місце, маючи в активі лише дві нічиї.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую