ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Скала»: коли перемагає… бажання (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3921

У другій лізі відбулися матчі 14 туру. І хмельничани перервали свою двоматчеву безвиграшну серію.

«Так грати вдома не можна», - так після матчу зі «Скалою» говорив наставник «Поділля» Віталій Костишин. Щоправда, пролунали ці слова не після поєдинку 14 туру, а ще 5 серпня, коли «Скала» в Хмельницькому перемогла з рахунком 2:0. І ось, стрияни знову завітали на СК «Поділля». Однак цього разу поїхали з поразкою…

Гості мали шанс першими відкрити рахунок у матчі, коли Дмитро Полюганич на 9 хвилині вискочив на побачення із Сергієм Дворником, але обіграти голкіпера «Поділля» не зміг. Та це був чи не єдиний момент «Скали» у першому таймі, а ось в хмельничан…

Андрій Муляр був доволі активним в центрі поля.

На початку першого тайму м’яч влучив у руки гравця Скали, але арбітр не призначив пенальті

Вони одразу відповіли небезпекою. Але з ударом Кирили Бабака впорався Ігор Фіяло. А на 13 хвилині Андрій Джурко, «накрутивши» не одного гравця «Скали», увірвався у штрафний майданчик гостей. Ось тільки його удар у ближню стійку був не точним.

Та Джурко виправився на 30 хвилині. Після прострільної передачі Артема Макарченка, Андрій Джурко зумів переправити м’яч у сітку воріт гостей та відкрити рахунок. А згодом вже міг забивати і Макараченко. Але він, після подачі Бабака, не влучив у ворота.

Гол на 30 хвилині матчу.

Тренерський штаб «Скали», вочевидь, був незадоволений діями своєї команди. А тому, внісши певні корективи у перерві, гра в другому таймі дещо змінилася. Гості намагалися контролювати м’яч, але до загострення справа не доходила. Утім на 57 хвилині «Скала» могла зрівняти рахунок, але «Поділля» від голу врятувала стійка.

Артем Макарченко записав на свій рахунок гольовий пас.

А далі… хмельничани намагалися підловити стриян на контратаках. Гості ж – щось створити попереду. Та, складалося враження, що футболісти «Поділля» мали неабияке бажання перемогти. І їм це вдалося. «Скала» так і нічого не створила і програла. Хмельничани ж, які востаннє перемагали в 11 турі, здобули свою другу перемогу в чемпіонаті.

«Результат закономірний. Видно було, що «Поділля» було більше налаштоване на перемогу, - після гри заявив наставник Роман Гнатів. – То і заслужено перемогло».

А ось виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Віталій Костишин наголосив, що ця перемога була дуже важливою для його команди. «Нам, якщо вдається перемагати, то дуже важко. Та сподіваюся вони даватимуться легше. Але на це потрібен час».

Ну, а ще один представник Хмельниччини – волочиський «Агробізнес», свій матч 14 туру проведе 1 жовтня. В гості до «Агробізнеса» завітає «Арсенал-Київщина» з Білої Церкви. Цей поєдинок транслюватиметься в прямому ефірі на сайті «Є». Початок о 16.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую