ye-logo.v1.2

Військовому комісару, якого затримали на хабарі, суд призначив штраф у 25 тисяч гривень

2522
Фото: zik.ua

Затримали чоловіка ще минулого року.

Ще 4 вересня Старокостянтинівський районний суд виніс вироку колишньому військовому комісару району, якого затримали на хабарі ще у листопаді минулого року. Чоловіка зобов'язали сплатити більше 25 тисяч гривень штрафу.

“Під час осіннього призову 2016 року, умисно, з корисливих мотивів, близько 13.00 години 31 жовтня, перебуваючи за кермом легковика Старокостянтинові, прийняв пропозицію та одержав від громадянки неправомірну вигоду у сумі 5000 гривень. Гроші призначались за вплив на членів обласної призовної комісії Хмельницької області щодо прийняття ними рішення, про не призов її сина на строкову військову службу під час осіннього призову”, - йдеться у вироці суду.

Окрім того, у судовому засідання обвинувачений визнав себе винуватим у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 369-2 КК України. Чоловіку призначили покарання у виді штрафу 25500 гривень та позбавили права обіймати організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські посади у військових комісаріатах, строком на 1 рік.

Вирок суду колишній військовий комісар може оскаржити протягом 30 днів з дня його проголошення. Проте, як повідомили у прес-службі Апеляційного суду області, наразі апеляційна скарга не надходила, але термін її подачі ще не вийшов.

Нагадаємо, що під час затримання і обшуку машини оперативники СБ України виявили у підполковника ще дев’ять тисяч доларів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую