ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» проти тернопільської «Ниви» - онлайн матчу

Спорт 3564

Сьогодні відбудуться два матчі 16 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А».

Двома поєдинками – в Коростені та Волочиську, завершиться 16-ий ігровий день у другій вітчизняній лізі в групі «А». І головна увага шанувальників футболу Хмельниччини буде прикута до матчу в Волочиську, де місцевий «Агробізнес» прийматиме тернопільську «Ниву».

Команди в нинішньому чемпіонаті зустрінуться вдруге. І, безумовно, «Агробізнес» гратиме лише на перемогу, адже в першому поєдинку «Нива» змогла здобути мінімальну перемогу рахунком 1:0, завдавши першої поразки волочиській команді в сезоні. До того ж, і єдиної.

Після тієї поразки, «Агробізнес» вже провів шість матчів, в яких здобув перемоги. «Нива» ж може похизуватися безпрограшною серією, яка триває вже чотири гри (2 перемоги, 2 нічиї).

Матч «Агробізнес» - «Нива» можна назвати центральним поєдинком туру. Адже зустрінуться команди, які посідають перше та третє місця в групі. А отже, поєдинок має стати доволі напруженим та цікавим.

За таким, як проходитиме матч, можна буде спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції 15 жовтня зі стадіону «Юність» о 16.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую